Gündemİlçe Haberleri

BAŞKAN TOKİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Sındırgı’da 2016 yılında yapımına başlanan ve geçtiğimiz aylarda hak sahiplerine teslim edilen 2. Etap 668 konutta yaşam başladı.

TOKİ sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yavaş, ‘‘Her zaman vatandaşımızın yanındayız’’ dedi.
Yeni yapılaşmanın olması ve Jeotermal enerjinin ısınmada kullanılmaya başlamasından kaynaklanan çeşitli aksaklıkların yaşanması üzerine Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş talep ve sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için TOKİ sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Yavaş, 2. Etap TOKİ’lerin merkezi konumunda bulunan Yağcıbedir cami avlusunda vatandaşlarla bir araya geldi.

‘‘BURADA YAŞAM BAŞLADI’’

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen başkan Yavaş “ Rabbim bizler güzel bir iş yapmayı nasip etti. Sındırgı’da mahallesi olan başkanlardan biri olduk. Yağcıbedir mahallesi ile birlikte 668 konutluk TOKİ projesini hayata geçirdik. Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yapmak, onları mutlu etmek bizleri daha çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın duası bizlere yeter. Artık burada yaşam başladı. Bundan dolayı hem hükümetimize, hem TOKİ idaresine teşekkür ediyorum. Tabi büyük bir proje. Kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Bazı eksikliklerde olabilir. Bunlarda zamanla gideriliyor. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki halk dilinde dolaşan bir algı var. Belediyemizin bu alandan herhangi bir almış olduğu arsa bedeli ya da vatandaşlarımızın cebine yansıyan proje parasıdır, imar parasıdır başka bir meblağ yok. Bizler yol gösterici ve kanunların bizlere emrettiği işleri yapan olduk. TOKİ konutlarımıza da hızlı bir şekilde suyun ulaşmasını sağladık. 3 blok hariç bağlantıların tamamı yapıldı. Bazı binalarımızda problemler yaşandı. Bunları da TOKİ yetkilileri ile birlikte çözmeye çalıştık. Bu zamana kadar herhangi bir ısınma ücreti talep edilmedi. Bundan sonrasında TOKİ ile yasal anlaşma gereği sitelerde neler uygulanıyorsa eğer, o uygulama gerçekleşecek. Bizler her zaman vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak, onların hayatını kolaylaştıracak işlere imza atmak için buradayız.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu