Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş Muhtarları Balkanlara Yolcu Etti

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Balkanlar gezisi için yola çıkacak muhtarları uğurladı.

Başkan Yavaş Muhtarları Balkanlara Yolcu Etti

Baskan Yavas Muhtarlari Balkanlara Yolcu Etti 1

Muhtarları yolcu etmeden önce yaptığı açıklamada Başkan Yavaş, ecdadın yaşadığı ve yüzlerce eser inşa ettiği Yunanistan, Makedonya ve Bulgaristan’ı kapsayan Balkanlar gezisini önemsediklerini belirtti. Başkan Yavaş, “Muhtarlarımızı bu tarihi ve kültürel zenginlikleri görmeleri için Balkanlar turuna uğurlamaktan gurur duyuyoruz. Bu seyahat, bizim için hem kültürel bir zenginlik hem de dayanışmanın bir ifadesidir.” dedi.

Baskan Yavas Muhtarlari Balkanlara Yolcu Etti 2

Başkan Yavaş’tan Başkan Yılmaz’a Teşekkür

Başkan Yavaş ayrıca geziye destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, “Bu anlamlı gezinin gerçekleşmesine katkı sağlayan Başkan Yılmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz. Bu tür etkinlikler, bölgemizdeki dayanışma ve işbirliğini güçlendiriyor.” şeklinde konuştu.

Baskan Yavas Muhtarlari Balkanlara Yolcu Etti 3

 Arkalarından Su Döktü

Muhtarlar da bu fırsattan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Balkanlar gezisi için sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Başkan Yavaş Bulgaristan’a giden muhataraların arkasından su dökerek uğurladı.

Haber: Elif Şahin

Başkan Yavaş Ankara’dan Müjdeyle Döndü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu