Gündemİlçe Haberleri

Başkan Yavaş’tan ‘Baba’ Paylaşımı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş vefat eden babasını andı.

Başkan Yavaş’tan ‘Baba’ Paylaşımı

Baskan Yavastan Baba Paylasimi 1

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak babasının vefatını anma mesajı paylaştı. Yavaş, babasının ardından duyduğu derin üzüntüyü ve onun ölümüyle ilgili yaşadığı duyguları takipçileriyle paylaştı.

Baskan Yavastan Baba Paylasimi 2

Yavaş’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Ben bu adamın oğluyum. Doğanın doğduğuna mı sevinirsin, ölenin veda ettiğine mi üzülürsün? Torunum Mete’yi hastaneye yatmadan, yani ölümünden sekiz gün önce aldı kucağına. Mete geldi dünyaya, babam gitti öbür aleme. ‘Benim gördüklerimi görseniz, siz de gelmek isterdiniz buraya’ diyerek gitti üstelik. Babam tam iki yıl önce veda etti bu yalan dünyaya, sanki hiç ölmedi. Sanki istediğim anda görüşüp konuşacakmışım gibi geliyor hep bana.

Zaten insan ölene değil, dünyada iken onun için yapamadıklarına üzülürmüş insan. Elhamdülillah şunu da yapamadım, eksik kaldı dediğim bir şey kalmadı onun için. Helalleştik, ellerimle yıkadım, ellerimle koydum kara toprağa. Arkandan hep hayır dua edenleri duydum ve hep gurur duydum. İyi ki benim babamsın. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.”

Haber: Alper Çobanoğlu

Başkan Yavaş’tan Sındırgı’ya Müjde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu