Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Başkan Yılmaz söz verdi gençler hayaline kavuştu

Balıkesir Lisesi öğrencilerinin geçtiğimiz günlerde Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istiyoruz” talebine karşılıksız kalmadı.

Başkan Yılmaz “Gençler, sizleri Cumhurbaşkanımız ile görüştüreceğiz. Hem Türkiye Büyük Millet Meclisinde grup toplantısına katılırsınız. Hem de Ankara’yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızı görmüş olursunuz” dedi ve gençleri Ankara’ya gönderdi. Gençler Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın öncülüğünde Cumhurbaşkanımız ile görüştü.

Gençlerin talebini yerine getiren Başkan Yücel Yılmaz, 45 kişiden oluşan Balıkesir Lisesi öğrencilerini geçtiğimiz Pazartesi gecesi Ankara’ya uğurladı. Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan Türkiye Büyük Millet Meclis’inde gençleri karşılayarak Ak Parti Grup toplantısına katılımlarını sağladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grubuna yapmış olduğu konuşmalarını misafir bölümünden izleyen gençler, heyecanlı bir şekilde Cumhurbaşkanımızı dinlediler. Grup toplantısının akabinde Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan’ın Cumhurbaşkanımıza “Karesi ilçemizden Balıkesir Liseli öğrenciler burada sizlerle görüşmek istiyor” Talebini karşılıksız bırakmayan Cumhurbaşkanımız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı bulan gençlerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Balıkesir Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Nursen Gökhan Cumhurbaşkanımız ile yapmış olduğu sohbete dair şu sözleri dile getirdi. “Arkadaşlarım ile birlikte grup toplantısından sonra Cumhurbaşkanımızın çıkış yapacağı koridor da hazır bulunduk. Cumhurbaşkanımız geçtiği esnada sesimizi duyurmak için Reis Buraya, Karesi Burada diye sloganlar attık. Ve Cumhurbaşkanımız sesimizi duyarak hemen yanımıza geldi. Bizimle sohbet etti. O an benim için çok farklıydı. Çünkü Cumhurbaşkanımızı görmek için sabırsızlıkla bugünü beklemiştim. Bizlere bu duyguyu yaşatan Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a ve Balıkesir Milletvekilimiz Kasım Bostan’a teşekkür ediyoruz.”

GAZİ MECLİSİ İNCELEDİLER

Cumhurbaşkanımızı ziyaret eden gençler akabinde Balıkesir milletvekili Kasım Bostan ile birlikte meclisi ziyaret etmeye devam etti. 15 Temmuz akşamı mecliste yaşananları ve hain FETÖ terör örgütünün meclise bomba attığı yerleri ziyaret eden gençler bir kez daha “15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız ” dediler.

ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER

Ankara ziyaretleri esnasında Anıtkabir’i ziyaret eden gençler, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü manevi huzurunda bir kez daha saygıyla ve minnetle andılar. Atatürk ve Kurtuluş Savaş Müzesini ziyaret eden gençler, ülkemizin zor günlerde imkansızlığa rağmen neleri başarabildiğine şahitlik ettiler. Kurtuluş savaşı yıllarına dair hatıraları ve eserleri inceleyerek hatıra fotoğrafı çekindiler.

ŞEHİTLER ABİDESİ ZİYARET EDİLDİ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde inşa ettirdiği Beştepe Millet Cami’ni ziyaret eden gençler, 15 Temmuz akşamı hain FETÖ terör örgütünün hedef alarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınına bomba atılan yerleri yerinde inceledi. Külliye’nin önünde inşa edilen Şehitler Abidesi ziyaret edildi.

BOSTAN’A VE YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Balıkesir Lisesi öğrencileri günlerdir hayalini kurdukları Ankara ziyaretinin gerçekleşmesinde destek olan, taleplerini karşılıksız bırakmayan Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu