GündemTürkiye Gündemi

BASKİ İki İşçisini Kaybetti

BASKİ İki İşçisini Kaybetti. BASKİ’de çalışan 2 kişi hayatını elim kaza sonucu kaybetti.

BASKİ İki İşçisini Kaybetti: Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Ayrıca, iki işçisinin hayatını kaybettiğine dair acı bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: ‘’Merkez Atıksu Arıtma Tesisimizde kaza meydana geldi. Böylelikle, elim bir kaza yaşadık.  Personellerimiz Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç görev şehidi olmuşlardır”

”Personellerimize Allahtan rahmet, Ailelerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun’’

İşçiler,arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığında görev yapıyordu.

Cc

BASKİ İki İşçisini Kaybetti. Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı işçiler yaşamını yitirdi. Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç, Ovaköy’deki istasyonda metan gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiler. BASKİ, Bu nedenle kurum binasında tören düzenledi. Ayrıca, Törene Balıkesir Valisi, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer yetkililerde geldi. BASKİ, Balıkesir Büyükşehir Belediye iştiraki. Ayrıca, Ovaköy’de bulunan istasyonunda yaşanan herkesi kaza üzdü. Böylelikle, iki işçi, rutin kontrol ve temizlik sırasında kuyuya indi. Ancak metan gazı nedeniyle hayatını kaybettiler. Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç için kurum binasında tören düzenlendi.

 

BASKİ MÜDÜRÜ KİMDİR?

İzzet GÜNAL, 1971 yılında Bursa’da doğdu. Ortaöğrenimini Bursa Erkek Lisesi’nde, Yükseköğrenimini ise Uludağ Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.

  • 1997-2007 yılları arasında Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yaptı.
  • 2007 ile 2014 yılları arasında Özel Sektörde Şantiye Şefi ve Proje Müdürü olarak çalıştı.
  • 16.05.2014 tarihinde Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne İçmesuyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.
  • 20.12.2017 tarihinden itibaren Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.
  • 17.04.2018 tarihinden itibaren BASKİ Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmekte iken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamının 08.07.2019 tarih ve E.14336 sayılı  Olur’u ile 08.07.2019 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevini vekaleten yürütmekteyken, 19.12.2019 tarih ve 300459 sayılı Çevre Şehircilik Bakanı Onayı ile Genel Müdürlük Makamına atanmıştır.

Evli ve İki çocuk babasıdır.

 

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu