Eğitimİlçe Haberleri

BAÜN-DEHAM’dan Deney Hayvanları Eğitimi

BAÜN-DEHAM tarafından düzenlenen ve BAÜN-HADYEK izniyle gerçekleşen 7. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitimi, 3-12 Kasım 2023 tarihleri arasında başarıyla tamamlandı.

BAÜN-DEHAM’dan Deney Hayvanları Eğitimi

Baun Dehamdan Deney Hayvanlari Egitimi 2
Baün-Deham’Dan Deney Hayvanları Eğitimi

Balıkesir Üniversitesi Deney Hayvanları Üretim, Bakım ve Araştırma Merkezi (BAÜN-DEHAM), Balıkesir Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu (BAÜN-HADYEK) izniyle, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAÜNSEM) ve Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAUZEM) iş birliği ile düzenlenen 7. Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitimi Programı başarıyla tamamlandı.

Baun Dehamdan Deney Hayvanlari Egitimi 1
Baün-Deham’Dan Deney Hayvanları Eğitimi

36 Araştırmacı Katıldı

3-12 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programı kapsamında, teorik dersler çevrimiçi olarak, uygulamalı dersler ise yüz yüze şeklinde düzenlendi. Toplamda 36 araştırmacının katıldığı program, BAÜN-DEHAM Müdürü Prof. Dr. Cengiz Ceylan’ın liderliğinde gerçekleşti.

Baun Dehamdan Deney Hayvanlari Egitimi 3
Baün-Deham’Dan Deney Hayvanları Eğitimi

BAÜN Projelerde de Aktif

BAÜN-DEHAM Müdürü Prof. Dr. Cengiz Ceylan, Balıkesir Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen derslere katılan 36 kursiyerin eğitimden başarıyla ayrıldığını ifade etti. Ayrıca, bölgede düzenli olarak bu alanda kurslar veren Balıkesir Üniversitesinin eğitim faaliyetlerinin yanı sıra, üniversitelerarası çalışma ve projelerde de aktif rol aldığını vurguladı.

Baun Dehamdan Deney Hayvanlari Egitimi 4

Çalışmalar Devam Edecek

Eğitim programının ilerleyen süreçte devam edeceğini belirten Müdür Prof. Dr. Cengiz Ceylan, BAÜN-DEHAM’ın çalışmalarına verdiği destekten dolayı Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve kursa destek veren akademisyenlere, BAÜNDEHAM, BAÜNSEM ve BAUZEM personeline teşekkür etti.

Kaynak: Muhammed Can Akyürek

BAÜN Tüm Birimlerde İSG Çalışmalarına Hız Verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu