Gündem

BAYRAM TEDBİRLERİ ALINDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vatandaşların, Kurban Bayramını huzurla geçirebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sınırları dahilinde ulaşım hizmeti  yürüten Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş., gerekli tedbirleri aldı. Ayrıca bayram boyunca vatandaşlar toplu taşımadan ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Ücretsiz ulaşım hizmeti 11 Ağustos Pazar günü saat 06.00’dan başlamak üzere 14 Ağustos Çarşamba gece 12’ye kadar devam edecek. Diğer taraftan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birçok birim nöbetçi ekipler oluşturarak vatandaşların bayram boyunca ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapacaklar. Büyükşehir Belediyesi’ne ait ALO 153 ve 0552 266 10 10 numaralı WhatsApp İhbar Hattı da bayram boyunca aktif olarak kullanılabilecek.

 

“BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzurlu ve güven içerisinde Kurban Bayramını geçirebilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken tüm tedbirleri aldıklarını vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği Mübarek Kurban Bayramımızın Balıkesirimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu