GündemEkonomiTürkiye Gündemi

BDSYB Genel Kurulu Yaptı

Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulunu Yaptı

 

BDSYB Genel Kurulu Yaptı Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin Olağan Mali Genel Kurulun yapıldığını söyledi. Genel Kurulda Birliğin alması gereken kararlar alındı ve  projeleri konuştular.

 

2023 ve 2024 Yılı Bütçesi Konuşuldu

Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin olağan mali genel kurulu gerçekleşti. Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Kurulunu Yaptı Birlik Genel Kurulunu 15.03.2023 tarihinde Balkonuk Center’da yaptı. Divan kurulunun belirlenmesiyle başlayan genel kurulda Hasan Ahmet Kırlıoğlu Divan Başkanı oldu.

 

Birliğin Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Ardından mali genel kurulda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 2021-2022 yılı yönetim, denetim ve faaliyet raporları okunarak üyelerce ibra edildi. Öte yandan birliğin 2023 ve 2024 yılı tahmini bütçeleri de kongre üyelerince kabul edildi.

 

Projeler Tamam

Genel kurul ardından; Düzenlenen olağan mali genel kurul sonrası açıklamalarda bulunan Balıkesir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin Olağan Mali Genel Kurulumuzu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin ayrıca ”İlçelerimizden gelen tüm üyelerimizle birlikte alınması gereken kararlarımızı aldık.”ifadesini kullandı.

Bunların yanısıra Başkan Çetin şunları da söyledi: ”Bundan sonraki süreçte de üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmek için yönetim ve denetim kurulu ekibimizle elimizden geleni yapacağız. Şuanda da yapmamız gereken birkaç projemiz kaldı. Bunları da iki yıl içerisinde gerçekleştirerek yeni seçim dönemine projelerimizi tamamlamış bir şekilde gideceğiz.” dedi.

Muhammed Can Akyürek’in haberi: Gazetemerhaba

 

Bu tarz benzeri haberler için ; tıklayınız

E- gazete için; https://gazetemerhaba.com/egazete/

Daha fazla gündem haber için MERHABA gazetemize de göz atmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu