İlçe HaberleriSiyaset

Belgin Uygur Burhaniye Esnafıyla Buluştu

Belgin Uygur, Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki esnaflarla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Uygur, önce ilçe başkanlığında partililerle buluştu.

Belgin Uygur Burhaniye Esnafıyla Buluştu

Belgin Uygur, Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki esnaflarla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Uygur, önce ilçe başkanlığında partililerle buluştu. Daha sonra, başkan adayı Mustafa Aysel ile birlikte Ali Çetinkaya Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi.

Belgin Uygur Burhaniye Esnafıyla Buluştu

Ziyaret sırasında Cumhur İttifakı adayı Mustafa Aysel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün ilçemize gelen, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve AK Parti Balıkesir Milletvekilimiz Sn. Belgin Uygur’u İlçe Başkanlığımızda karşılayarak hemşehrilerimizle bir araya geldik. Ali Çetinkaya Caddemizde esnaf ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Burhaniye artık laf değil, eser veren hizmet eden bir belediyecilikten yana. Hemşehrilerimiz değişim istiyor, yenilik istiyor. Bizlere olan inancınız ve desteğinizden aldığımız güçle 31 Mart’ta zafere hazırız” ifadelerine yer verdi.

Belgin Uygur Burhaniye Esnafıyla Buluştu

 

Haber: Bülten

Eray ‘Her alanda yetkin gençler bu şehrin geleceğini şekillendirecek’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu