Gündemİlçe Haberleri

Belgin Uygur’dan Kırklareli Çıkarması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti’nin “2023 Şehir Buluşmaları” Kapsamında Kırklareli’nde bir dizi program gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili olan Uygur, Aynı zamanda AK Parti’de Balıkesir’i en üst düzeyde temsil ediyor

 

81 İlde Çalışmalarını Milletvekilli Belgin Uygur’dan Kırklareli Çıkarması. Uygur, ilk olarak yerel ve ulusal medyanın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Diplomasi, savunma sanayi, 22 yıllık eser-hizmet siyaseti konularında görüşme yaptı. Bunun yanında, Türkiye Yüzyılı hedefleri gibi pek çok konuda görüşme sağladı. Milletvekili Uygur, ayrıca, birlik ve dayanışma ruhunu vurguladı. Devamında ise, görüşmelerine önceki dönem milletvekili, il ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek devam etti. Görüşmede 2053 ve 2071 vizyonları için hep beraber var güçleri ile çalışmaları gerektiğini iletti.

Milletvekilli Belgin Uygur'Dan Kırklareli Çıkarması

İlgili Makaleler

Ayrıca, Muharrem ayı dolayısıyla Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aşure hayrı gerçekleştirdi. Dahası Milletvekili Uygur, Muharrem ayı dolayısıyla derneğin düzenlediği aşure hayrına katılım sağladı. Ardından, vatandaşlarla bir araya geldi. Devamında, aşure ikramı yaptı. Sonrasında ülkemiz için çalışan ve üreten esnaflarımızı dükkanlarında ziyaret etti. Sonrasında, bol kazançlar diledi.

Milletvekilli Belgin Uygur'Dan Kırklareli Çıkarması

Kooperatifler Üretiyor

Milletvekili Belgin Uygur, program akışı doğrultusunda Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları İlçe Teşkilatları ile bir araya geldi. Daha sonra, yerel seçimler öncesi teşkilatların ilk günkü aşkla sahada olduklarını vurguladı. Programda parti içi çalışmaları hakkında istişareler yaptı. Uygur, S.S. Kırklareli Üreten Kadın, Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Ardından, ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. Dahası, ‘’Kadınlarımızın kendi emekleriyle ekonomimize kazandırdıkları her girişime destek olmaya devam ediyor. El emeği – göz nuru ürünleriyle ülkemize hizmet veren tüm kadınlarımızı kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

Milletvekilli Belgin Uygur'Dan Kırklareli Çıkarması

STK’lar İle Buluşma Sağlandı

Başkan Yardımcısı Uygur, Şehir Buluşmaları kapsamınsa Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile bir araya geldi. Ardından, STK’ların faaliyet gösterdikleri alanlarda hükümetimizin gerçekleştirdiği destek ve yatırımlar hakkında bilgi aktarımı yaptı. STK’lar ile ortak çalışmalara devam etti. Devamında, Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şekilde bugünü dünden, yarını da bugünden güzel hale getireceklerini iletti. Daha sonra Başkan Yardımcısı Uygur, Programına Lüleburgaz CAN-TEKS firmasında fabrika çalışanları ile bir araya gelerek devam etti. Ayrıca, her daim işçi ve işverenlerin yanlarında olduklarını belirtti. Ülkemizin kalkınmasına, büyümesine emek ve alın teri ile katkı sağlayan işçi kardeşlerimizin akşam yemeklerine ortak oldu.

Milletvekilli Belgin Uygur'Dan Kırklareli Çıkarması

Şehir Buluşmaları Sürüyor

Uygur’un 2023 Şehir Buluşmaları Kapsamındaki son durağı, Lüleburgaz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’ydı. Milletvekili Uygur, toplantıda cümlelerine il ve ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev alan dava arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. Son olarak, inanç azim ve kararlılıkla milletimizin geleceği için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek konuşmalarına son verdi.

Ayrıca Milletvekili Uygur, program kapsamında Kırklarelili vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek gördü. Dahası, katılım sağladığı her bir program miting havasında geçti.

Haber Merkezi

..Milletvekilli Belgin Uygur’dan Kırklareli Çıkarması…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu