GündemDünyadan HaberlerEkonomi

BEST A.Ş.’den Yılbaşı Kutlaması

 Bir Yırcalı Holding kuruluşu olan ve Türkiye’nin en büyük transformatör imalatçısı  Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş  (BEST) 2018’e tüm personeliyle beraber OSB’deki Kuru Trafo Üretim Holünde gerçekleştirilen etkinlikle merhaba dedi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Best A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Orhan Sönmez, “büyük Best ailesi, hepiniz etkinliğimize hoş geldiniz” diyerek programa start verdi.

Etkinlik, BEST personelinden oluşan folklor ekibinin yöresel zeybek şöleni ile başladı ve büyük alkış aldı.

Halk oyunları gösterisinin ardından kürsüye çıkan BEST A.Ş. Genel Müdürü Dursun Özman, geçmiş 2017 ve gelecek 2018 yılını değerlendirdiği konuşmasında, ekip olmanın ve disiplinli çalışmanın önemine dikkat çekerken, tüm personeline yeni yıldaki çalışmalarında da şimdiden başarılar diledi.

Genel Müdürün konuşmasının ardından öncelikle iş sağlığı ve güvenliği alanında öneri sahibi çalışanlara hediye çekleri Kalite Güvence Sistemleri Müdürü Şefik Ararat tarafından takdim edildi.

Yıl sonu etkinliğinde BEST A.Ş.’ de 10 ‘ncu yılını tamamlayan 90 personele kol saati hediye edilirken, hediyeleri, Balıkesir Türk-İş İl Temsilcisi ve aynı zaman da  Türk Metal Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Nedim Veske, Dağıtım ve Kuru Trafo Fabrikalar Müdürü Murat Güncan, Güç Trafoları Fabrika Müdürü Devrim Demirbaş ve Fabrika Direktörü Sadettin Eker tarafından takdim edildi. 15. yılını tamamlayan personele Cumhuriyet altını, 20 nci yılını tamamlayan personele de  seyahat çekleri Genel Müdür Dursun Özman tarafından  takdim edildi.

Yeni yıl kutlamaları finalinde ise bu yıl 2. konserini düzenleyen ve tamamen BEST personelinden oluşan bir orkestra olan BEST Band sahne aldı.

Farklı müzik türlerinden başarılı örneklerin sahnelendiği ve yaklaşık 1,5 saat süren konser boyunca adeta personelin kulaklarının pasının silindiği, coşku dolu ve keyifli bir performans sergileyen BEST Band, etkinliğin finalinde arkadaşlarından büyük alkış aldı.

Yeni yıl kutlama programı, çalışanların birbirlerini kutladığı, güzel temennilerde  bulunduğu ve günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu