Gündemİlçe Haberleri

BİK Genel Müdüründen BGYC’ye Ziyaret

BİK Genel Müdüründen BGYC’ye Ziyaret. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç , Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak ve BİK Balıkesir personeli de yer aldı.

 

Bik Genel Mudurunden Bgycye Ziyaret
Bi̇k Genel Müdüründen Bgyc’ye Ziyaret

 

Ziyarette, Erkılınç İnternet gazeteciliğinin önemine vurgu yaptı. Erkılınç, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi konusunda gazetecilere önemli görevler düştüğünü belirtti. Ayrıca internet medyası ile ilgili önemli çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların sürdüğünün altını çizdi.

Ziyarette BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek, mesleki anlamda internet medyasının sorunlarını dile getirdi. Böylelikle, medya sektöründeki sorunların gerek eğitim gerekse dezenformasyondan uzak bir işlerliğinin önemine dikkat çekti.

 

Bik Genel Mudurunden Bgycye Ziyaret 1

 

“Balıkesir’de güçlü bir basın var “

 

Akyürek, Balıkesir’de güçlü bir basın olduğunun altını çizdi. Akyürek, Başkan Yardımcılığı yaptığı (AYD) Anadolu Yayıncılar Derneği’ne selamlarını iletti. Ayrıca TİMBİR İnternet Medyası bünyesindeki meslektaşlarının da selamlarını iletti. Bölge çalışmalarına değindi. Mesleki anlamda tüm Türkiye’de toplantılar düzenlediklerini ve önemli bir veri çıkardıklarını belirtti. Önümüzdeki süreçte özellikle internet medyasında doğru ve nitelikli haber ağının artması için cemiyet bünyesinde de eğitimler verdiklerini iletti. Bu eğitimlerin tüm Türkiye’ye yayılacağını söyledi.

 

Bik Genel Mudurunden Bgycye Ziyaret 3

 

BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç ile birlikte Balıkesir BİK Müdürü H.İbrahim Parlak ve BİK Personelinin eksiksiz katıldığı MERHABA Gazetesi ve BGYC ziyaretinde, BAÜN Dekan Yardımcısı ve BGYC Başkan Yardımcısı Prof.Dr Fatih Satıl ,Sındırgı Haber imtiyaz sahibi Hakan Atila, Edremit ve Bandırma gazete temsilcileri ve bazı gazeteci yazarlar yer aldı.

 

Haber: Yoldaş Kocaer

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu