Gündemİlçe Haberleri

Birol Şahin Bulbacks Eleştirilerine Yanıt Verdi

Birol Şahin Bulbacks Eleştirilerine Yanıt Verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Gurup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Balbucks hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

 

Birol Sahin Bulbacks Elestirilerine Yanit Verdi
Birol Şahin Bulbacks Eleştirilerine Yanıt Verdi

Şahin açıklamasında, “ Balıkesir’in ve Türkiye’nin en büyük sorunu vizyonsuz muhalefet.” dedi. Ayrıca, Sırf basında, sosyal medyada birkaç fotoğraf haber olabilmek için ülkeyi olduğu gibi Balıkesir’imizi boşu boşuna yoruyor zamanını alıyorlar. ”ifadesini kullandı.

 

Karalama Yapıyorlar

Şahin,“Balıkesir Büyükşehir Belediyesi veya hükümet bir hizmet yapmaya kalksa, şehrine ülkesine güzel bir şeyi vesile olsa hemen muhalefet istemezdik diye bağırıp ortalık ayağa kaldırıyor, hizmeti engellemeye ve karalama kampanyasına başlıyor” dedi.

 

BalBucks’un Hedef Kitlesi Gençler

Son olarak Büyükşehir Belediyemizin gençler başta olmak üzere hemşerilerimize yönelik ve Balıkesir’de üretilen marka ürünlerinin sergilenebilmesi, nezih bir mekanda hemşerilerimizin vakit geçirebilmesi için ilçelerimizde Kafe zinciri oluşturuyor. Bunun için müstakil bir şirket kurarak çalışmalara başladı. Kafe zincirinin ismini de BalBucks olarak belirledi.

İlk olarak Balıkesir’de merkezde Paşa Camii meydanında açılan Kafe Bayramın ilk günü hizmete girdi. Bunun üzerine vizyonsuz muhalefet ortaya dökülerek yine son derece komik ama bizi sonuçlar itibariyle memnun eden, Büyükşehir Belediyemizin yaptığı bu hizmeti bütün ülkeye tanıtan bir algı/reklam kampanyası başlattılar ve vizyonsuzluklarını da ortaya dökmüş oldular.

 

BalBucks 20 İlçede Hizmet Verecek

 

“ Balıkesir’de üretilen malullerin tanıtılması amacıyla farklı bir boyutta bir çıta yüksekliğine ulaştırmak daha kaliteli ama daha ucuz ürün oluşturmak için bir kafe zinciri en kısa zamanda Bandırma, Ayvalık, Edremit, Bigadiç’ten Edremit’e 20 ilçemizde de bu kafeler oluşturulacak.”

 

Balbucks Kalitesine Teşekkür Etmeli

 

“Bu kafelerin bölgedeki çay ocakları ve diğer kafeteryalarla rekabet oluşturması söz konusu değil. Sayın milletvekili BalBucks kafelerin önünde konuşmadan önce içine gidip görseydi, civardaki çay ocağı ve diğer kafeteryalar ile farkını görür ve aynı zamanda “Cafella” isimli bir kafeteryası olan bir şahıs olarak BalBucks kalitesine teşekkür eder, kendi kafesini de BalBucks kalitesine yükseltmeye çabalardı.”

 

Serkan Sarı’nın Kafesi “Çokella-Alpella” Çikolatadan Esinlenme CAFELLA

 

Şahin,“Bu arada “BalBucks” ismini “Yabancı Hayranlığı” diye eleştiren Serkan Sarı’nın kendi-eşi’nin Kafesinin adının “Cafella” olmasına ne demeli? Kendin niye Türkçe isim koymadın Serkan Efendi, çocukluğunda sevdiğin çikolata markası “Çokella” veya “Alpella” dan mı esinlendin, sana o firmalar dava açtı mı? “ diye sordu.

 

Serkan Sarı Tarzı Yalan Algı Üzerine

“Serkan Sarı İl Başkanlığı döneminde yaptığı her açıklama yalan algı çalışmasından ibaretti. Her açıklaması kısa zaman içinde gerçek olmadığı ortaya çıkmıştı. Aynı tarzına devam ediyor.

Sayın Milletvekili Sarı daha önce aynı meydanda “ Paşa Camiyi Satıyorlar” diye başladı. Sonra, meydan düzenlememiz devam etti. “Projeleri bile yok, kafalarına göre takılıyorlar” dedi, bir süre sonra “Böyle, bu fiyata tuvalet mi olur” açıklaması yaptı hatırlarsanız. Bütün bu açıklamalar yalan algı çalışması olduğu ortaya çıkıp da hemşerilerimizin, meydan düzenlemesinden memnuniyeti, eski izbe tuvaletlerin beş yıldızlı otelde göremeyeceğiniz kalitede üstelik ücretsiz tertemiz işletilmesi karşısında yüzü kızarıp özür dileyeceğine şimdi de BalBucks Kafe üzerinden yine aynı tarzda yalan algı çalışması yapmış. Ancak ,BalBucks Kafe’nin önünde konuşurken dönüp arkasına baksa hemşerilerimizin adeta BalBucks kuyruğunda memnuiyetlerini görebilirdi.”

 

Serkan Sarı Keşke Başarılı Bir Milletvekili Olsa

Bir Balıkesir Milletvekili olarak elbette başarılı olmasını, şehrimize katkı sağlamasını, özellikle Türkiye Büyük Millet Meclisinde ülke gündeminde meclis gündeminde Balıkesir’in ihtiyacı olan konuları orada konuşmasını tavsiye ederim.

Geçmişte bir il Başkanı olarak yaptığı gibi bu tip algıdan, bu şekilde bazı gazeteci arkadaşlarımızın dolduruşuyla ya da sokakta kahve köşesinde çayhanede konuşulan dedikodularla siyaset yapmaya kalkarsa eskiden olduğu gibi baltaya taşa vuracak, başarısız bir milletvekili olarak süresini tamamlayacaktır.

 

Kuvayı Milliye, İstiklal Madalyası Edebiyatıyla Terör Örgütü Sempatizanlarıyla Kolkola Seçim İttifakı Yaptığını Unutturamaz

Daha Bir ay önce yapılan Genel seçim de Fetö’den Pkk’ya bütün terör sempatizanlarıyla kol kola Yabancı Devlet Büyükelçiliklerinde iktidar yolu aramış bir ittifakın milletvekili Serkan Sarı şimdi “Kuvayı Milliye”, “İstiklal Madalyası” edebiyatıyla bu işbirliklerini gizlemesi mümkün değil.

Oy uğruna parti amblemlerindeki 6 Ok İlkelerinin tamamına aykırı biçimde ilkesizliğin zirvesine çıktı. Sonra, 3 CHP Milletvekilliğinden 2 Milletvekilliğine düştükten sonra biraz utanıp yüzleri kızarmak yerine zafer kazanmış gibi Balıkesirlilerin memnun olduğu ilgi gösterdiği hizmetlere çamur atma yarışına başlamaları aslında siyaseti değil Tıp bilimini ilgilendiren bir durumdur.

CHP’li Belediyelerin Kafeleri Önünde de Bu Açıklamayı Yap

BalBucks benzeri Kafeteryalar Türkiye’nin ve Balıkesir’in hemen hemen bütün Belediyelerinde var. Belediyelerin bu tip İşletmeleri yapmasının amacı şehirde kaliteli, hesaplı sunum yapmak ve şehirdeki iletme standardını yükseltmeye vesile olmaktır, rekabet değil.
İyi Partili Susurluk Belediyesi’nin AyranEvi ve Dinlenme Tesisi var. CHP’li Ayvalık Belediyesi’nin CHP’li Bandırma Belediyesi’nin, CHP’li Edremit ve Burhaniye Belediyelerinin Kafetaryaları ve Otelleri var.

CHP’li Belediye bir kafe açtığında, bir işletme açtığında “isabetli yatırım çok güzel oldu” bunun yanında Büyükşehir Belediyesi sırf AK Partili olduğu için “Rantiyecilik yapıyor, Esnafın ekmeğiyle oynuyor” derseniz ikili konuşmuş olursunuz.

 

CHP’li İstanbul Belediyesi’nin de BELBURGER işletmesi var

CHP’li İstanbul Belediyesinin hemen ilçelerinde açtığı BurgerKing markasının benzeri BelBurger işletmeleri yıllardır var. Bu muhalifler İstanbul Büyükşehir Belediyesi hakkında BurgerKing’i taklit ediyor tarzında tek eleştirileri oldu mu? CHP’li Belediye olunca tek kelime etmeyenler Ak Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hakkında karalama sırasına giriyorlar.

Gidebilir

Şahin Serkan Sarı’nın CHP’li Belediyelerin işletimlerine bu güne kadar tek laf etmemesinin sebebinin bedava yiyip için eğlenmesi olduğunu iddia eden bir soru yöneltti. Neden onları eleştirmediğinin altında bedava yeme içme olması mı dedi. Şahin, “Serkan Sarı Yiyip İçtiğinin Hesabını Ödemek Şartıyla İstediği. Zaman BalBucks’lara gidebilir” diyerek hesap ödemediği iddilarına açıklık istedi.

Bedavamı İstiyor?

“BalBaucks ile ilgili bu şekilde açıklama yapmasının sebebinin CHP Belediyelerinin işletmelerinde hesap ödememe alışkanlıklarına devam edebilmek için mi? Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin işletmelerinde büyükşehir belediye başkanımız Yücel Yılmaz başta olmak üzere herkes hesabını yediğinin içtiğinin parasını öder ödemeye de devam eder Serkan Sarı beyefendi eğer ücretsiz kahve içeceğini düşünüyorsa böyle yaparak bu mümkün değil. Ama daha kaliteli daha ucuz kahveyi daha nezih bir ortamda içmek isterse Büyükşehir Belediyesi’nin kafeleri kendisine her zaman açık.”

 

Her Seçimde Hezimete Uğruyorlar

Şahin, “Her seçimde hezimete uğramayı alışkanlık haline getirdi. CHP hatırlarsanız Mayıs2023 seçimleri öncesi İktidar oluyorlar. Darağaçları kurup hesap soruyorlar. Kimi Bakan oluyor kimi Cumhurbaşkanı. Kimi onun yardımcısı oluyordu. Hatırlarsanız Balıkesir’de CHP 5 Milletvekili garanti hatta 6 tane çıkarıyorlardı.. Sonuç 3 milletvekilliğinden ‘ ‘ye düştüler… Bakan olacağım diye dolaşan eski milletvekili “Balıkesir’de kazanamam beni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yapın” diye kampanyaya başladı. İki ay önce seçim hezimeti yaşadıklarını iki dublede unutanlar şimdi “Büyükşehir Bizim Olacak” naralarını atmaya başladı. Mayıs , Haziran Mart fark etmez her seçim sizin için yeni bir Hezimet olmaya devam edecek.”sözlerine yer verdi.

 

Siz Yalana Biz Hizmete Devam

Şahin, “Siz bu basit ve yalan algıya dayalı Siyaset tarzına istediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Bu tarz siyasetle bir seçim zaferi kazanabilmeniz mümkün değil. Bu tarzınızla iktidarı paylaşamadınız. Koltuk paylaşımınızı bu çirkin pazarlıklarınızı sonuçlandıramadınız. Milletimizin feraseti hizmet edenle hizmetin üzerine çökene hizmetin üzerindeki yalan algı yapanı ayırt etmesi sayesinde yine önümüzdeki Yerel Seçimde de yine boyunuzun ölçüsünü alırsınız”

 

“Şehre Hizmet Derdin Olsun”

Açıklamada ayrıca, “Sayın Serkan Sarı, madem Milletvekili olarak seçildin, bu millete bu şehre hizmet etmek gibi bir derdin varsa eğer Şehrimize bir hizmetin gelmesi açısından Büyükşehir ve ilçe Belediyelerinin isteklerini, projelerini takibini yap. Ankara’da bütün şehre, iş adamlarımıza, bu şehre yatırım yapmak isteyenlere yardımcı ol” ifadeleri yer aldı.

Haber:. Serap Acar

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu