GündemEkonomi

BTO FUARA GİDİYOR

Balıkesir Ticaret Odası üyeleri, SIGN İstanbul 20. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı’na gitmeye hazırlanıyor.

20. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı 20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Sektörüne liderlik edenler, bu yıl da SIGN İstanbul’da buluşuyor. Alanında Avrasya’nın en büyüğü ünvanıyla bu yıl 20. kez kapılarını açmaya hazırlanan SIGN İstanbul, yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Sektöründe büyük uluslararası markaların ve firmaların yer aldığı SIGN İstanbul, 20 Eylül’de kapılarını açıyor. 2017 yılında 368 firma katılımı, 21.881 ziyaretçi ve 69 ülkeden 2798 yabancı ziyaretçi ile fuarda ürünlerini tanıtma ve yeni teknolojileri görme imkanı yakalamıştı. Fuar katılımcı sektörleri: Tekstil Üreticileri, Reklam Ajansları, Reklam veren Firmalar / Kobi, Endüstriyel Reklam Üreticileri, Dijital Baskı Merkezleri, Makine ve Malzeme İthalatçıları / Üreticileri, Perakende Malzeme Satıcıları, Matbaacılar, Mimarlar, Mühendisler, Akademisyenler / Danışmanlardan oluşacak.

BALIKESİR İŞ DÜNYASI FUARA HAZIRLANIYOR

Balıkesir’de her sektörden katılımcıların katılabileceği 20. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı için 22 Eylül Cumartesi günü Balıkesir Ticaret Odası önünden kalkacak otobüs ile bir günlük fuar ziyareti yapılacak. 20. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı’na katılım ücretsiz olacak. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu