İlçe HaberleriSiyaset

Burhaniye AK Parti Adayı Vatandaşlarla Buluştu

Burhaniye AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Aysel, ilçenin Cumhuriyet ve Hürriyet Mahalleleri'nde bulunan kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burhaniye AK Parti Adayı Vatandaşlarla Buluştu

Burhaniye Ak Parti Adayi Vatandaslarla Bulustu 1
Burhaniye Ak Parti Adayı Vatandaşlarla Buluştu

Sorunları Dinledi

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Badem Alanı mevkiinde gerçekleşen buluşmada Aday Aysel, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ayrıca çözüm için elinden gelenin en iyisini yapacağını vurguladı. Kahvehane ortamında samimi bir atmosferde geçen görüşmelerde, vatandaşlar gelecek dönemde yaşanabilecek sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Burhaniye Ak Parti Adayi Vatandaslarla Bulustu 2

Aysel Projelerinden Bahsetti

Hürriyet Mahallesi’nde de gerçekleşen etkinlikte Aday Aysel, vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyerek, belediyenin yeni dönemde nasıl bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğini anlattı. Kahvehanelerde bulunan vatandaşlar, Aday Aysel’e güvenlerini belirterek, gelecek dönemde ilçenin daha da gelişmesi ve sorunların çözümü için destek sözü verdiler. Aday Aysel, yaptığı açıklamada, “Sorunlarımızı birlikte çözmek için göreve geldiğimizde canla, başla çalışacağız.” diyerek, ilçenin her köşesine eşit hizmet götürme hedefinde olduklarını dile getirdi.

Burhaniye Ak Parti Adayi Vatandaslarla Bulustu 3

Haber: Bülten

AK Teşkilata 3 ilçede 3 Atama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu