SporGündemİlçe Haberleri

Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor ile kozlarını paylaşacak

Burhaniye Belediyespor, kendi evinde ve kendi taraftarı önünde Urla Belediyespor’u ağırlayacak

Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor ile kozlarını paylaşacak, Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor ile kozlarını paylaşacak

Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor Ile Kozlarını Paylaşacak
Burhaniye Belediyespor Urla Belediyespor Ile Kozlarını Paylaşacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 23. Hafta mücadeleleri kapsamında Arslan Yol Burhaniye Belediyespor, kendi evinde ve kendi taraftarı önünde Urla Belediyespor’u ağırlayacak.

Balıkesir temsilcisi, kendi evinde Urla Belediyespor’u konuk ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 23. Hafta karşılaşmalarıyla heyecan devam ediyor. Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor, 23. Hafta karşılaşmaları kapsamında kendi evinde Urla Belediyespor’u konuk ediyor. Burhaniye Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele, 10 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’da başlayacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) YouTube kanalında canlı yayın olarak verilecek.

Puan cetvelinde 15. Sırada bulunuyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde bu sezon Burhaniye Belediyespor, ligde karşılaştığı rakiplerine karşı 5 kez galip olup, 17 kez mağlup olarak 27 puan toplayıp, puan cetvelinde 15. Sırada bulunuyor. Urla Belediyespor ise bu sezon ligde karşılaştığı mücadelelerde 8 galibiyet ve 13 mağlubiyet ile ligde 31 puan toplayıp  10. Sırada bulunuyor.

Müsabakaya girişler ücretsiz

Burhaniye Belediyespor, kendi sahasında oynayacağı Urla Belediyespor ile olan mücadele öncesinde sosyal medya hesaplarından girişlerin ücretsiz olduğunu ve müsabakaya tüm sporseverleri davet ettiğini belirten bir açıklamada bulundu.

Haber: Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi Sosyal Medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi? 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu