Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Fotoğraf Yarışması Başvuruları Yarın Son Gün!

Burhaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu destekleriyle gerçekleştirilen "Körfezin İncisi Burhaniye" fotoğraf yarışması için başvurular yarın sona eriyor.

Burhaniye Fotoğraf Yarışması Başvuruları Yarın Son Gün!

Burhaniye Fotograf Yarismasi Basvurulari Yarin Son Gun

Başvuru İçin Yarın Son Gün

İlçenin zengin tarihini, doğasını, turizmini, geleneksel etkinlikleri, kültür ve sanatını, sosyal hayatını, birey ve toplum yaşamından kesitleri yansıtmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılım ücretsiz. Yarışma, 12 Aralık 2023 Salı gününe kadar Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Büyük Ödül 10 bin TL

Seçici kurula sunulmak üzere yüklenen fotoğraflar arasından belirlenecek ilk 3 eser sahiplerine madalya ve plaketle ödüllendirilecek. Ayrıca, birinciye 10.000 ₺, ikinciye 8.000 ₺, üçüncüye 6.000 ₺ para ödülü verilecek. Mansiyon, Burhaniye Belediyesi özel ödülü, sergileme ve satın alma kategorilerinde de para ödülleri bulunuyor.

“Fotoğraf sanatıyla Burhaniye’yi daha geniş kitlelere kazandırmayı hedefliyoruz”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yaptığı açıklamada, “Bu yarışma ile Burhaniye’nin güzelliklerini fotoğraf sanatı aracılığıyla daha geniş kitlelere tanıtmayı amaçlıyoruz. Tarihimizden doğamıza, kültürümüzden günlük yaşantımıza kadar her anı, her detayı fotoğraf karelerinde buluşturarak, katılımcılarımızın yeteneklerini sergilemelerine imkan sağlıyoruz” dedi.

Haber: Elif Şahin

‘Cumhuriyet ve Güvenlik’ Temalı Fotoğraf Yarışması Detayları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu