İlçe Haberleri

Burhaniyeli İmam Geleneği Sürdürüyor

Burhaniye ilçesinde saygı ve sevgi kazanan Ören Camii İmamı Kadir Özdemir, özverisiyle bilinen bir figür olarak her ay düzenlediği çorba ikramlarıyla cemaatin birlik ve beraberliğini pekiştiriyor.

Burhaniyeli İmam Geleneği Sürdürüyor

Burhaniye ilçesinde saygı ve sevgi kazanan Ören Camii İmamı Kadir Özdemir, özverisiyle bilinen bir figür olarak her ay düzenlediği çorba ikramlarıyla cemaatin birlik ve beraberliğini pekiştiriyor. Turistik Ören Mahallesi’nde hizmet veren camideki çorbalar, cemaat arasında güçlü bir dayanışma örneği oluşturuyor. İmam Kadir Özdemir’in çalışkanlığı ve samimiyeti, cemaatin gönlünde özel bir yer edinmiş durumda.

İmam Özdemir, her ay düzenlediği çorba ikramıyla Öğretmenler Mahallesi’ndeki Çorbacım Lokantasında sabah namazı sonrası cemaatiyle buluşuyor. Bir araya gelinen bu özel anlarda çorbalar içilirken dualar ediliyor. İmam Kadir Özdemir’in bu geleneği sürdürmesi, cemaatin takdirini kazanıyor. Katılımcılardan Mustafa Karabıyık, Özdemir’e teşekkür ederek, “Kadir hocamız bu geleneği devam ettiriyor. Bu gün de çorbasını içtik. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Hamdi Mengi ise İmam Özdemir’in temizlik anlayışını örnek alarak, “Kadir hocamız caminin içini olduğu kadar çevresini de çok temiz tutuyor. Özellikle Cuma sabahları onu elinde süpürgeyle görüyoruz. Örnek bir din görevlisi. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Burhaniyeli İmam Geleneği Sürdürüyor

Haber Merkezi

Balıkesir’de Kahvehaneler Zeytin Hasadıyla Canlanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu