Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’ye İzmir’den Ziyaret

Burhaniye’ye İzmir’den Ziyaret

 

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve beraberinde dernek yönetim kurulu Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

 

İZMİR DEPREMİ KONUŞULDU

İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve beraberinde dernek yönetim kurulu Burhaniye Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in makamında gerçekleştirilen ziyarette 2020 yılının Ekim ayında İzmir’de meydana gelen ve yıkıcı etkiler gösteren deprem hakkında konuşuldu.

İZMİR’DEN YARDIMLARA TEŞEKKÜR

İzmir’de yaşanan 6.8 şiddetinde depremin Bayraklı İlçesi’nde bazı binalarda yıkıma sebep olması üzerine Burhaniye Belediyesi tarafından acil yardım destek planının devreye alınmasına yönelik teşekkürlerini ileten İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun, dayanışmanın önemine dikkat çekti. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Uzun ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu