Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Buse Terim Ayakkabılarıyla Dalga Konusu Oldu

Fatih Terim’in sosyal medya fenomeni kızı Buse Terim, paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ayrıca, Instagram’da 2 milyona yakın takipçisi buluyor. Buse Terim, yaptığı ilginç kombinler ile sık sık gündeme geliyor. Fenomen, geçtiğimiz aylarda balon detaylı ayakkabılarıyla alay konusu olmuştu. Ardından bu kez de çiçek detaylı ayakkabılarıyla sosyal medyayı salladı. Buse Terim’in çiçek detaylı ayakkabılarını beğenmeyen takipçileri, ünlü ismi adeta topa tuttu. “Ayakkabı rezalet, rüküşlük, kombin felaket” yorumlarına yer verdiler.

 

 

Buse Terim Ayakkabılarıyla Dalga Konusu Oldu.. Türk teknik direktör Fatih Terim‘in fenomen kızı Buse Terim’dir. Buse Terim, sosyal medyanın en dikkat çekici isimleri arasında yer alıyor. Ayrıca paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelmeyi başarıyor.

Buse Terim

Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile dünya evine girdi.

Esi

Terim; 2016 yılında ilk kızı Nil’i kucağına aldı. 2018’de de ikinci kızı Naz’ı kucağına almanın sevincini yaşamıştı.

Ailesi 1

Buse Terim Bahçekapılı, sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Yaptığı paylaşımlarla yaklaşık 2 milyon takipçiye ulaştı.

Fenomen

Buse Terim Bahçekapılı, hesabından yayınladığı pozlarıyla zaman zaman gündeme geldi. Bahçekapılı, son olarak ayakkabı tercihiyle gündeme oturdu.

Ayakkabısını Hiç Beğenmediler

Geçtiğimiz sene balon topuklu özel tasarım bir ayakkabıyı tercih etmişti. Magazin Habeleri’nin edindiği bilgiye göre, hiç beğenmediler. Buse Terim, bu sefer de büyük çiçek detaylı siyah bir topuklu ayakkabı giydi.

Buse Teriiimm

Ayakkabısıyla peş peşe verdiği pozları 1,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Buse Terim, alay konusu oldu.

Yorumlar 1

Ünlü ismin ayakkabısı için “Ayakkabı rezalet, rüküşlük, kombin felaket” yorumları yağdı.

Ayakkabi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, sosyal medyayı en aktif kullanan ünlü isimlerden biri. Buse Terim, 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile nikah masasına oturmuştu. 32 yaşındaki Buse Terim, yaptığı paylaşımlarla her defasında adından söz ettirmeyi başarıyor. Buse Terim, geçtiğimiz aralık ayında da balonu andıran ayakkabılarıyla gündem olmuştu.

Balonlu Ayakkabi

Takipçilerinden Buse Terim’e, “Gözüm kanadı”, “Gerçekten çok kötü”, “Ayakkabı çok çirkin”, “Sizi kim giydiriyor” yorumları gelmişti.

Buse Terim, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttular. Buse Terim paylaşımın altına sitem dolu mesaj bıraktı. Mesajda: “Bu haber yapılarak tam olarak ne amaçlanmak isteniyor aslında çok iyi biliyorum. Tam da yorumlarda okuduğum şeyleri yazdırmak ve düşündürmek adına yapılmış, linç kültürünü destekleyen dünya saçması, art niyetli ve hiçbir haber değeri taşımayan bir saçmalık bu. Kendi çevreme başta olmak üzere, etrafımda ihtiyacı olan birçok aileye yıllardır yardım yapan biriyim ve bunu hiçbir zaman yüksek sesle söyleyerek yapmadım. Bunu şu anda burada yazıyor olmaktan bile utanıyorum. Bu platformdan elde edilen gelirle hangi kurumlara nasıl bir destek verdiğimi bilmeden bu şekilde hedef gösterilmiş olmama da ayrıca çok üzülüyorum. Beni, ailemi, yaşantımı, bu konularda ki hassasiyetimi başta sizin çok iyi bildiğinizi düşünüyordum. Çok üzgünüm ve bu haberi yapan ve yayanların da nasıl bir vicdan ile uyuyacağını da çok merak ediyorum” dedi.

…Buse Terim Ayakkabılarıyla Dalga Konusu Oldu…

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu