Gündem

Büyükşehir Belediyesi’nin Kovid-19 İle Mücadelesi Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Kovid-19 İle Mücadelesi Sürüyor

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Kovid-19 İle Mücadelesi Sürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kovid-19 salgını ile mücadeleye devam ediyor.

115 BİN 152 NOKTADA DEZENFEKSİYONA DEVAM

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında çalışmalara şehrin her noktasında devam ediyor. Gerek kamuya açık alanlarda gerek toplu taşıma araçlarında olmak üzere birçok noktada dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi salgın sürecinden etkilenen vatandaşların da yanında olmaya devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 115 bin 152 nokta düzenli olarak dezenfekte edilerek vatandaşların hizmetine güvenle hazır hale getiriliyor.

İlgili Makaleler

RİSK GRUPLARININ İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent genelinde kovid-19 salgını sürecinde risk grubunda bulunduğu için evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor. Gerek gıda gerekse sağlık hizmetleri olmak üzere birçok konuda Balıkesirli vatandaşlara hizmet sunan Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde Balıkesir’e yalnız değilsiniz diyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu