Gündemİlçe Haberleri

Büyükşehir Kooperatife Süt Soğutma Tankı Hibe Etti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Börezli Mahallesi'nde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Büyükşehir Kooperatife Süt Soğutma Tankı Hibe Etti

Buyuksehir Kooperatife Sut Sogutma Tanki Hibe Etti 1

“Her geçen gün büyüyor”

Kooperatif, hayvancılığın gelişimine önemli katkılarda bulunarak bölgedeki ekonomik dinamizmi artırıyor. Bu başarılı çalışmaların ödüllendirilmesi ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Kooperatifin Başkanı Aydın Bayder, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Bayder, kooperatifin her geçen gün büyüdüğünü belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarının önemine vurgu yaptı.

Büyükşehir’e Teşekkür Etti

Başkan Aydın Bayder, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ Börezli Mahallesindeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin hayvancılık alanında elde ettiği başarılar, Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatini çekti. Bu kapsamda, kooperatife 3 tonluk süt soğutma tankı tahsis edildi. Bu yeni tesisin, kooperatifin süt üretim kapasitesini artıracağına inanılıyor. Kış aylarında günlük 5 ton olan süt üretimimiz yaz aylarında 7,5 tona kadar çıkıyor. Onun için kullandığımız 5 tonluk soğutma tankı yaz aylarında yetersiz geliyordu. Şimdi ise Büyükşehir Belediyesi 3 tonluk süt soğutma tankı verdi. Bu da bizi rahatlattı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Haber: İHA

Balıkesir’de Taze Süt Servisi İlgi Topluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu