Gündemİlçe Haberleri

Çalınan Hayvanlarını Bulan Jandarmaya Teşekkür Ziyareti

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde hırsızların çaldığı 53 küçükbaş hayvanın bulunmasına sevinen çiftçi, İl Jandarma Komutanlığına gelerek teşekkür etti.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Bigadiç ilçesi İskele mahallesinde ikamet eden H.T. isimli şahsa ait hayvan ağılından 26.04.2020 tarihinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce (53) adet küçükbaş hayvanın (koyun) çalınması olayı ile ilgili olarak, İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından fail ya da faillerin tespitine yönelik yapılan güvenlik kamera ve PTS kayıt incelemeleri, görgü tanık beyanları ve detaylı saha araştırmaları sonucunda çalıntı hayvanların tamamı bulunarak hayvan sahibine teslim edilmiş, olay ile ilgili (2) şüpheli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.
Bahse konu olaya ilişkin hayvan sahibi H.T., Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına gelerek teşekkür ziyaretinde bulunmuştur.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Timlerince suç ve suçlulukla mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu