MagazinGündem

Canlı Yayında Gerginlik! “Magazin bilmiyorsan bırak”

"Söylemezsem Olmaz"ın sunucuları Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik arasında canlı yayında yaşanan tartışma gündem oldu. 

Canlı Yayında Gerginlik! “Magazin bilmiyorsan bırak”

Canli Yayinda Gerginlik Magazin Bilmiyorsan Birak 1

“Hande, sen ne yapmaya çalışıyorsun? “

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın ilişkileri hakkında yapılan bir konuşma yatıyordu. Konu Hasan Can’a gelince Hande Sarıoğlu’nun “Biz burada Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’yı konuşurken Hasan Can nereden çıktı?” şeklindeki sözleri, Yağmur Çevik’in tepkisine neden oldu. Çevik, Sarıoğlu’na sert bir şekilde seslenerek, “Hande, sen ne yapmaya çalışıyorsun? Sen şimdi neye alındın?” diyerek tepkisini dile getirdi. Sarıoğlu ise Çevik’in bu tavrını eleştirerek, “Her zaman bu tavrı sergiliyorsun.” şeklinde karşılık verdi.

Canli Yayinda Gerginlik Magazin Bilmiyorsan Birak 2

“Magazin bilmiyorsan bırak”

Tartışmanın daha da büyümesi üzerine Çevik, “Magazin bilmiyorsan bırak. Magazin içinde magazin yapılır. Biraz magazin izle sen. Magazin bilmiyorum de bırak Arto ile ben konuşayım.” dedi. Sarıoğlu ise sakin bir şekilde, “Kahveni iç. Neden sinirleniyorsun, kahveni iç.” diyerek tepkisini gösterdi.

Arto Araya Girdi

Tartışmanın yatışması için Arto’nun araya girmesiyle birlikte reklam arası verildi. Yaşanan bu olay, programın izleyicileri arasında büyük yankı uyandırdı ve sosyal medyada da geniş yankı buldu. İkilinin arasındaki gerginlik ise merakla takip edilmeye devam ediyor.

Haber: Bülten

Cem Yılmaz Sosyal Medyadan Ateş Püskürdü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu