GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP ADAYINI CUMA GÜNÜ AÇIKLIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan cumhurbaşkanı adayının Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda büyük bir şölen ile açıklanacağını duyurdu.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adaylarını Cuma günü açıklayacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye’de bir yeni dönemde yeni bir başlangıç olacak. İsim açıklamayacağım. Bir daha aday ne zaman açıklanacak sorularını bitireceğiz. Bütün planlamamızı yaptık. Çeşitli haber kaynaklarına göre Tezcan şöyle konuştu: Cumhurbaşkanı adayımızı 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir buluşma ile açıklıyoruz. Hazırlıklarımıza başladık. Gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bütün Türkiye o gün öğrenecek. Kulis bilgisi aramanıza gerek kalmasın diye ne zaman açıklanacağını şimdiden duyuruyoruz. Cuma gününü bekleyin” dedi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZI CUMA GÜNÜ AÇIKLIYORUZ”

Tezcan, 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adaylarını Cuma günü açıklayacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye’de bir yeni dönemde yeni bir başlangıç olacak. İsim açıklamayacağım. Bir daha aday ne zaman açıklanacak sorularını bitireceğiz. Bütün planlamamızı yaptık. Cumhurbaşkanı adayımızı 4 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir buluşma ile açıklıyoruz. Hazırlıklarımıza başladık. Gelmek isteyen bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bütün Türkiye o gün öğrenecek. Kulis bilgisi aramanıza gerek kalmasın diye ne zaman açıklanacağını şimdiden duyuruyoruz. Cuma gününü bekleyin” diye konuştu. Tezcan, “Demokrasi güçleri sandıkta birlikte bir arada hareket etme yeteneğine sahip olduğunu gösterecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu