İlçe HaberleriSiyaset

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Belirlendi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen ön seçimde belediye başkan adayı belirlendi. Seçimi, 8 bin 431 üyeden 4 bin 290 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Belirlendi

Chp Edremit Belediye Baskan Adayi Belirlendi 1
Chp Edremit Belediye Başkan Adayı Belirlendi

Mevcut Başkan Adaylıktan Çekildi

Mevcut CHP’li Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın adaylıktan çekildiği ön seçimde, aday adayları Nevin Sayman, Seval Bozkurt, Mehmet Ertaş, Tümdeniz Çelebi ve Yurt Yıldırım yarıştı.

Mehmet Ertaş Seçimin Galibi Oldu

Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ön seçimde, Mehmet Ertaş bin 564 üyenin oyunu alarak CHP’nin Edremit Belediye Başkan adayı oldu.

Chp Edremit Belediye Baskan Adayi Belirlendi 2
Chp Edremit Belediye Başkan Adayı Belirlendi

Ertaş: “CHP’nin demokrasi şöleni”

Mehmet Ertaş, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seçim Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasi şöleni havasında geçti. Bu sonucun Edremit’e 31 Mart için çok daha güzel ışıklar tutacak kanaatindeyim.” dedi.

Aytekin: “Demokratik ve adaletli bir yarış”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ise yaptığı açıklamada, “Bir yarış yapıldı. Sadece bir yarış demokratik, adaletli, şeffaf, eşit bir yarış yaptık. Her yarışın birincisi olur.” dedi.

Chp Edremit Belediye Baskan Adayi Belirlendi 3
Chp Edremit Belediye Başkan Adayı Belirlendi

CHP’nin Hedefi 31 Mart’ta

Mehmet Ertaş, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Edremit’te bayrağını bir tık daha yukarıya dikmeyi hedeflediğini belirtirken, Ensar Aytekin de “Biz bu yarış sayesinde dosta güven, düşmana da bir yarışın nasıl yapıldığını yaşıyarak göstermiş olduk.” ifadelerini kullandı.

Haber: İHA

Gündoğan Mahallesi’nden Ahmet Akın’a Destek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu