Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP İl Başkanı Erden Köybaşı;” Herkese Yürekten Teşekkür Ediyorum”

"BALIKESİR GÜÇ SENDE DEDİK ve Balıkesir gücünü gösterdi"

CHP İl Başkanı Erden Köybaşı;” Herkese Yürekten Teşekkür Ediyorum

“BALIKESİR GÜÇ SENDE DEDİK ve Balıkesir gücünü gösterdi”

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yerel seçimlerde elde edilen büyük başarı sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı. Partinin 129 gün önce başlattığı ve “Balıkesir Büyükşehir Belediyesini Ahmet Akın ile alacağız, ilçe belediye sayımızı 14’e çıkaracağız” şeklindeki hedefini aşarak ilçe sayısını 15’e yükselttiği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığı belirtildi.

Köybaşı’nın açıklamasında, “BALIKESIR GÜÇ SENDE DEDİK ve Balıkesir gücünü gösterdi. Artık Balıkesir, sosyal demokrat belediyecilikle tanışacak. Yurttaşlarımız, kaliteli hizmet almak için Cumhuriyet Halk Partisi’ni tercih etmiştir,” şeklinde ifadeler kullanıldı.

Chp Il Baskani Erden Koybasi Herkese Yurekten Tesekkur Ediyorum 1

Başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Köybaşı, “Bu başarıda emeği olan il yönetim kurulu arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kollarımıza, bize destek veren tüm yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. ‘Güçlü örgüt, Güçlü CHP’ ilkesiyle hareket ederek Balıkesir’de önemli bir başarıya imza attık,” şeklinde konuştu.

Başkan Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın liderliğinde, Balıkesir’in sosyal demokrasiyle buluşmasını ve yerel yönetimlerde yeni bir dönemin başlamasını hedeflediklerini açıkladı. Ayrıca Köybaşı, CHP Balıkesir’in kazanılan başarıyı sadece bir başlangıç olarak gördüğünü ve Balıkesir halkına daha fazla hizmet etme sözü verdiğini belirtti.

Akbıyık Mal Bildirimini Belediye Girişine Yerleştirdi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu