Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’DEN YOĞUN MARATON

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ile Ensar Aytekin, Marmara Adalar ve Avşa Adası’na ziyaret gerçekleştirdiler.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Ensar Aytekin, önceki gün Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’yı makamında ziyaret ettiler. Daha sonra Marmara Adası CHP İlçe Başkanlığında partililer ile bir araya gelen CHP İl Başkanı ve Milletvekilleri, burada gündem değerlendirmesi yapmalarının ardından, esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdiler.

AKSOY’A ZİYARET

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ve CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ile Ensar Aytekin daha sonra Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette istişarelerde bulunuldu. Avşa Adasında partililer ile buluşan vekiller, yoğun bir çalışmanın ardından vatandaşlarla bir araya geldiler.

SARI ‘’OMUZ OMUZA KAZANACAĞIZ’’

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı şu ifadeleri kullandı; ‘’Önceki Sabah Erdek Belediye başkanı Hüseyin Sarı’yı İl yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz ve ilçe Başkanımız ile birlikte ziyaret ettik. Daha sonra CHP Marmara ilçe başkanlığımızda partililerimiz ile birlikte gündemi değerlendirdik, Marmara’da esnafımızı, halkımızı ve Marmara belediye başkanı Süleyman Aksoy’u ziyaret ettikten sonra, Avşa adasında partililerimiz ile birlikte esnaf ziyareti yaptık. Bugün yoğun ve verimli bir çalışma yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yerel seçimlerde hep birlikte omuz omuza çalışarak kazanacağız’’ Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu