Dünyadan HaberlerGündem

Cumhurbaşkanının Oğlu, Kur’an-ı Kerim’i Yakan Kişiyi Dövdü

Cumhurbaşkanının Oğlu Kur’an-ı Kerim’i Yakan Kişiyi Dövdü.. Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, oğlu Adam Kadirov’un Kur’an-ı Kerim’i yaktığı için yargılanan Nikita Zhuravel’i dövdüğü görüntüleri paylaştı.

 

Cumhurbaşkanının Oğlu Kur’an-ı Kerim’i Yakan Kişiyi Dövdü

Cumhurbaşkanının Oğlu Kur’an-I Kerim’i Yakan Kişiyi Dövdü
Cumhurbaşkanının Oğlu Kur’an-I Kerim’i Yakan Kişiyi Dövdü

Oğluna destek veren Kadirov, “Herhangi bir kutsal yazıya zarar veren herkesin ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Adam’ın davranışından gurur duyuyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

TEKME TOKAT DÖVDÜ

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, oğlu Adam Kadirov’un Kur’an-ı Kerim yaktığı için gözaltına alınan Nikita Zhuravel’i tekme tokat dövdüğü görüntüleri paylaştı.

 

“DOĞRU OLANI YAPTI”

Görüntüler tıklanma rekoru kırarken, Ramazan Kadirov, oğlu Adam Kadirov’a destek verdi. Ramazan Kadirov yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Onu yendi ve doğru olanı yaptı. Dahası, herhangi bir kutsal yazıyı ihlal eden herkesin, onu bariz bir şekilde yakanlar da dahil olmak üzere, ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine inanıyorum’’.

 

“GURUR DUYUYORUM”

Ülkemizin dini değerleri koruyan eşsiz bir kanunu var ve bunlar devlet tarafından en üst düzeyde korunuyor. Hiç abartmadan, evet, Adam’ın davranışından gurur duyuyorum.” İfadeleri yer aldı.

Haber merkezi

Dünyada Neler Olup Bitiyor?

Dünya Mutfağına bir göz atın 🤷‍♂️

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu