Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Daha İyi Hissetme Ritüelleri

Size keyif veren şeyin ne olduğunu keşfedin! Daha iyi hissetme ritüelleri sizlerle

 

Daha İyi Hissetme Ritüelleri

Daha İyi Hissetme Ritüelleri!

Sağlığımızda en büyük farkı yaratan şey, genellikle belirli bir güzellik ürünü veya rutininden aldığımız küçük mutluluk patlamaları. Siz de kendinize bir parça zaman ayırarak basit ama etkili bir iyi hissetme ritüeli oluşturabilirsiniz.

EGZERSİZ YAPIN

Egzersizin fiziksel ve zihinsel sağlığınıza faydaları, saymakla bitmeyecek türden. Ve iyi hissetmek için hangi türü tercih ettiğinizin hiçbir önemi yok! Temiz hava, güneş ışığı ve pırıl pırıl bir deniz, sizin basit zevkleriniz olabilmektedir. Cildimiz, aslında fiziksel ve zihinsel durumumuzu yansıtır ve beslenme, egzersiz, uyku gibi yaşam tarzı seçimlerinden büyük ölçüde etkilenir. Bu nedenle bunun gibi açık alanlarda geçirilen zaman sizi mutlu hissettiriyorsa kesinlikle ihmal etmeyin deriz.

SOĞUK DUŞU DENEYİN

Duş almak daima zinde ve taze hissetmenizi sağlar. Duştan zevk almanızı sağlayacak duş jelleri ise size cildinizi temiz ve beslenmiş şekilde hissettirenlerdir. Bununla birlikte soğuk duşun vücuttaki dolaşımı iyileştirdiğini, bunun da size daha fazla enerji verebileceğini hatırlatalım. Her zaman ılık suyla duş alın ve duşun sonunda birkaç dakikalığına da olsa soğuk suyu deneyin.

SAÇLARINIZLA İLGİLENİN

Doğal ve ipeksi saçlara sahip olmak da kendinizi her zaman daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Harika saçlarınızın yüzünüze dokunuşu, anında ruh halinizi aydınlatacaktır. Saçlarınızda yapacağınız birtakım değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bunun için saç bakımlarını günlük rutininize ekleyebilirsiniz. Ayrıca belirli aralıklarla saçınızda uygulayacağınız ufak dokunuşlar da size farklılık katacaktır.

Daha İyi Hissetme Ritüelleri

YENİ HOBİLER EDİNİN

Farklı ilgi alanlarına yönelmek sizi daha farklı hissettirecektir. Yeni bir enstrüman, doğa yürüyüşü, koşu, bisiklet, resim gibi aktiviteler daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Kendinizi tanıyın ve zevk alabileceğiniz uygulamaları keşfetmeye hazırlanın.

 

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu