Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEMİRASLAN’DAN SAVAŞTEPE’YE MÜJDE

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Karayolları Genel Müdürü olduğu dönemde Balıkesir-Savaştepe yolu projesinde imzası olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan, yolun bir an önce tamamlanması için söz aldığını duyurdu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan önderliğinde, Ankara’ya çıkarma yapan Balıkesir heyeti, yatırımların yakın takipçisi oldu. Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Karesi Belediye Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de olduğu heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya başta olmak üzere devlet protokolünü ziyaret ederek 10-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek, 38. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’ne davet ettiler.

CUMHURBAŞKANINDAN SELAM VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesirlilere selamlarını ileten Başkan Demiraslan, “Balıkesir’i çok önemseyen Cumhurbaşkanımız, Balıkesirlilere desteklerinden ötürü teşekkürlerini ve selamlarını iletti” diye konuştu. Balıkesir’in yatırımlarını çok önemsediklerini belirten Başkan Demiraslan, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Karesi Belediye Başkanımız ve il yöneticilerimiz tek vücut olduk. Bakanlarımızla yaptığımız istişarelerde hem Balıkesir’in sorunlarını hem de Balıkesirlilerin devletimizden beklentilerini dile getirdik.” dedi.

“Savaştepe yolu için Bakanımızla görüştük”

Balıkesir-Savaştepe yolundaki çalışmaların bir an önce tamamlanmasını arzu ettiklerini ifade eden Başkan Demiraslan, “Savaştepeli hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde bizden ilk istedikleri yolun tamamlanması. Bizde Savaştepelilerin bu isteklerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan’a ilettik. Kendisi Karayolları Genel Müdürü olduğu dönemde projede imzası olan bir isim. Biz yaşanan sorunları anlattık, zaten kendisi de konuya hakim. Her türlü desteği vereceğini söyledi. İnşallah en kısa zamanda yolumuzu tamamlayıp Savaştepelileri mutlu edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu