Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DEMİRASLAN’IN GÖNEN TURU

AK Parti İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan Gönen’de esnafla biraraya geldi. Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak Parti Gönen İlçe Başkanı Erdinç Odabaşı, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Gönen İlçe Başkanı Nazmi Ekinci ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ile birlikte esnaf ziyaretleri yapıldı.

İMAR AFFI ULAŞIM VE SEÇİM KONUŞULDU

Gönen’de gerçekleştirilen bir dizi ziyarette imar affı, ulaşım hizmetleri ve 24 Haziran seçimleri konuşuldu.AK Parti İl Başkanlığı’nın haberine göre;İl Başkanı Demiraslan’a, Gönen’deki vatandaşların imar affı memnuniyeti dile getirildi. Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu, Gönen’de esnafları ziyaret ederek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde, İl BaşkanıDemiraslan, 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimde desteğin devam etmesini istedi. Birçok esnaf, özellikle Resmi Gazete’de yayımlanan imar affı konusunda Başkan Demiraslan’a teşekkür etti.

‘ALNIMIZIN AKIYLA GÜÇLENEREK ÇIKALIM’

Gönen’in çeltik,termal ve iğne oyası ile dikkat çektiğini ifade eden Demiraslan’’ Gönen bereketli bir ilçemiz. Gönenli halkımızında desteği ile 24 Haziran’da seçimlerden güçlenerek çıkacağız’’dedi. Başkan Demiraslan konuşmasında, “Bundan önceki seçimlerde Ak Parti hep güçlenerek çıktı. Sokak sokak gezerek buluştuğumuz Gönenli vatandaşlarımızdan aldığımız enerjiyle 24 Haziran seçimlerinden de alnımızın akıyla güçlenerek çıkacağımıza inancımız tam. Cumhur ittifakıyla Türkiye 2023 hedefine ulaşacaktır. Gönenli hemşerilerimiz de güven ve istikrardan yana. Gönen sonuna kadar devam diyor”ifadelerini kullandı.Esnafın isteklerinin dinlendiği ziyaretlerde Ekşidere Dağ Ilıcası’na servis konulması isteği dile getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu isteğin yerine getirileceğini belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu