Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Depremzedelere Öğrencilerden Bayram Hediyesi

Deprem bölgesindeki öğrencilere bayram hediyesi. Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde bulunan Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi öğrencileri depremden etkilendi. Bu yüzden, depremden etkilenen Kahramanmaraş dahil 10 ayrı ile oyuncak göndermeye karar verdiler. Göndermek için de oyuncak ve plastik top topladı. Okulda bir kampanya başlatan Okul Müdürü Atilla Kadıoğlu ve öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile irtibata geçerek oyuncakları paketleyip bayram öncesi deprem bölgesine yolladı. Depremzedelere Öğrencilerden Bayram Hediyesi

 

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyalarına Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi öğrencileri de destek veriyor. İha’dan alınan bilgiye göre  Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi Müdürü Atilla Kadıoğlu, Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi deprem bölgesinde olan öğrencilerin bayrama yüzlerinin gülmesi ve biraz olsun morallerinin düzelmesi için oyuncak ve plastik top alıp gönderme kararı aldı.

 

Ogrenciler

Okul Müdürü Atilla Kadıoğlu, deprem bölgesindeki öğrencilere gönderilmek üzere yapılan çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Devamında ekledi, “Tabii şu anda mübarek Ramazan ayındayız. İnşallah da Ramazan Bayramı’na kavuşacağız. Biz burada, evimizde sımsıcak bir ortamda sevdiklerimizle bayramımızı geçiriyoruz. Bununla birlikte oradaki çocuklarımız bayramda “Ne yaparlar, nasıl olur?” diye dertleniyorduk öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz olarak. Aklımıza oradaki çocuklarımıza top ve oyuncak almak geldi. Bu anlamda bedenen orada olmasak da ruhen orada olmak adına bu çalışmayı düşündük. Bunun yanında oradaki çocuklarımızla bayramı yaşama adına böyle bir çalışma yaptık. Ben, katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu bayramda biz, Bolluk ailesi olarak deprem bölgesindeyiz” dedi.

10/A öğrencilerinden Ahsen’de, “Bu depremde bizim okulumuzun da bir yardımı bulunsun istedik. Bunun için bu şekilde depremzede çocuklara yardımda bulunmak istedik. Bunun yanında  elimizden geldiğince yardım yapmak istedik. Müdürüme bunu düşündüğü için, öğretmenlerime ve öğrenci arkadaşlarıma bu yardımda bulundukları için çok teşekkür ederim” dedi.

10 C öğrencilerinde Tuğalp’de yaptığı açıklamada, “Şubat 2023 tarihinde ülkemizin doğusunda bir deprem yaşadık. Çok fazla insan vefat etti. Bununla birlikte yara aldı. Bunu gördüğümüz için Anadolu Lisesi olarak deprem bölgesine çocuklar için oyuncak yardımı yapıyoruz. Bununla birlkite top yardımı da yapıyoruz. Bu projeyi destekleyen bütün öğretmenlerime, bütün öğrenci arkadaşlarıma ve idaremize teşekkür ediyorum.

…Depremzedelere Öğrencilerden Bayram Hediyesi…

Daha fazla haber için tıklayınız….

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu