Gündemİlçe HaberleriSiyaset

DERDİMİZ DE TASAMIZ DA TÜRKİYE

Havran’da kahvede vatandaşlara seslenen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, “Derdimiz de, tasamız da Türkiye. Güçlü ülke ve güzel yarınlar için sandıkta istikrara devam diyelim” dedi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, tarafından yürütülen 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri saha çalışması Havran’da devam etti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Zekai Kafaoğlu, Ak Parti Havran İlçe Başkanı Ahmet Dayı, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Ak Parti Havran Kadın Kolları Başkanı Sibel Eskizeybek, Ak Parti Havran Gençlik Kolları Başkanı Eray Öztemiz ve çok sayıda partili Havran sokaklarını karış karış gezdi.

SEÇİM KARARI OYUNLAR BOZULDU

Ak Parti İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, girdiği bir kahvede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Demiraslan, seçimlerden Ak Parti’nin güçlenerek çıktığını söyledi. İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Ülkenin hem içeriden hem de dışarıdan baskı altına alınmaya çalışıldığına dikkat çeken Demiraslan, buna rağmen ekonomik kalkınma sürecinin devam ettiğini dile getirdi. Seçim kararıyla birlikte kirli oyunlar bozuldu

Hasan Demiraslan, “Ak Parti olarak sizlerin desteğiyle 16 yıldır iktidardayız. Tarımdan sanayiye, ekonomiden eğitime, savunmadan ulaşıma birçok alanda çok değerli hizmetler yaptık. Sadece bunlarla da kalmadık hem ilimizde hem ilçemizde çok önemli hizmetlere imza attık. Erken seçim kararıyla bütün kirli oyunları boşa çıkardık. Seçimin kısa sürede yapılıyor olması ülkemizin istikrarının sürmesi açısından çok önemli. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye’nin eli daha da güçlenmiş olacak. Bu seçim sürecini yeni bir güçlenme ve tazelenme dönemi olarak görüyorum. Sizlerde sandığa gidin ve istikrara devam deyin” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu