İlçe HaberleriSiyaset

Deva Partisi Balıkesir Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!

Deva Partisi, Balıkesir'de gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında Dursunbey ve Kepsut ilçelerinin belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu.

Deva Partisi Balıkesir Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!

Deva Partisi Balikesir Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu 3

Deva Partisi, Balıkesir’de belediye başkan adaylarını tanıtmaya devam ediyor. Dördüncüsü düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Dursunbey ve Kepsut ilçelerinin adayları, genel başkan Ali Babacan tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Deva Partisi Balikesir Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu 1

Dursunbey İlçesi’ne Bahadır Yıldırım Aday

Avukat Bahadır Yıldırım, Dursunbey ilçesinden aday gösterildi. İlköğrenimini Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Yıldırım, ardından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim aldı. Aktif olarak avukatlık mesleğini icra eden Yıldırım, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimiyle Dursunbey’e hizmet etmeye hazırlanıyor.

Deva Partisi Balikesir Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu 2

Kepsut İlçesi’ne Selman Atik Aday

Kepsut ilçesinin adayı ise satış ve pazarlama alanında uzmanlaşmış olan Selman Atik oldu. Banka sektöründe birçok firmanın reklam hizmetlerini üstlenen ve gıda sektöründe de faaliyet gösteren Atik, aynı zamanda teknik alanda da deneyim sahibi.

“Balıkesir’in geleceği için çalışmaya devam edeceğiz”

Balıkesir İl Başkanı Gürhan Kayabey, Deva Partisi olarak Balıkesir’in her ilçesinde güçlü ve nitelikli adaylarla hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti. Adaylarının yerel halkın ihtiyaçlarına duyarlı, tecrübeli ve dinamik bireyler olduğuna vurgu yapan Kayabey, Balıkesir’in geleceği için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haber: Bülten

Başkan Erdoğan Balıkesir’e Geliyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu