GündemSiyaset

DEVA PARTİSİ TEŞKİLAT ÇALIŞMASINI BALIKESİR’DE BAŞLATTI

DEVA Partisinde Teşkilat İşleri Başkanı ile birlikte 81 ili kapsayan 18 bölgenin komisyon başkan ve üyeleriyle dijital ortamda buluşma sağladı.

Dijital ortamda sağlanan buluşmada DEVA Partisinin kurucusu ve uyuşmazlık Çözüm kurulunda görev alan Ahmet Edip Uğur da yer aldı. Uğur, “ İki hafta önce başlattığımız teşkilatlanma çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor .”dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanlığı yapan ve ardından AK Parti’den ve görevinden istifa eden Ahmet Edip Uğur Deva Partisinin kurucuları arasında ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulunda etkin rol alıyor. Başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra aktif siyasetten uzak kalan Uğur’un, uzun süredir parti kuruluş çalışmalarında aktif görev aldığı, toplantılara katıldığı biliniyordu. Son zamanlarda kendisine yakın isimlerle istişare toplantıları gerçekleştirip Balıkesir’deki teşkilat çalışmalarına başlamıştı. Şimdi gözler DEVA Partisi’nin Balıkesir’deki teşkilatlanma çalışmalarına çevrildi. AK Parti’nin küskünlerinin yanı sıra yeni bir soluk yeni bir heyecan doğrultusunda kadrolar nasıl şekillenecek merak ediliyor. Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu