Gündem

Devlet Hastanesi’nden Tulumlar İçin Altıeylül Belediyesi’ne Teşekkür

Devlet Hastanesi’nden Tulumlar İçin Altıeylül Belediyesi’ne Teşekkür

 

Balıkesir Devlet Hastanesi İdari Müdürü Bülent Şahan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya önceki günlerde Altıeylül Belediyesi tarafından koruyucu tulumlar ile ilgili teşekkürlerini iletti.

MÜDÜR ŞAHAN’DAN TULUMLARA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR

Balıkesir Devlet Hastanesi İdari Müdürü Bülent Şahan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya önceki günlerde Altıeylül Belediyesi tarafından koruyucu tulumlar ile ilgili teşekkürlerini iletti. Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında en ön saflarda mücadele veren sağlık personellerine mücadelelerinde destek verebilmek adına Altıeylül Belediyesi tarafından Balıkesir Devlet Hastanesi’ne temin edilen koruyucu tulumlar koronavirüs servislerinde çalışan personellere dağıtıldı.

FOTOĞRAFI BAŞKAN AVCI İLE PAYLAŞTI

Kovid-19 servislerinde görevini sürdüren sağlık personelleri tulumlar içinde fotoğraflarını Balıkesir Devlet Hastanesi İdari Müdürü Bülent Şahan ile paylaştılar. Bülent Şahan fotoğrafı Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya göndererek tulum desteği için bir kez daha teşekkürlerini iletti. Bülent Şahan konu ile ilgili olarak, “Hastanemiz 3. Basamak Corona Yoğun Bakım Sorumlusu Zülal Hanımdan gelen fotoğraf… Kendilerine ve tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile tulumları hastanemize bağışlayan, Altıeylül Belediye Başkanımız Sayın Hasan Avcı ‘ya da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu