Gündemİlçe Haberleri

Dursunbey’de 110 Mahallede Saha Çalışması

Dursunbey Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beyaz Masa birimi, kapsamlı saha çalışmalarına devam ediyor. 

Dursunbey’de 110 Mahallede Saha Çalışması

Dursunbeyde 110 Mahallede Saha Calismasi 1

110 Mahalle Ziyareti

Dursunbey Belediyesi’nin Beyaz Masa birimi, şehrin dört bir yanındaki haneleri ziyaret ederek vatandaşlarla doğrudan iletişim kuruyor. Saha çalışmaları kapsamında bugüne kadar 101 kırsal mahalle ve 9 merkez mahallesinde 11 Bin 472 haneyi ziyaret eden ekipler, toplumun nabzını tutmaya devam ediyor.

Dursunbeyde 110 Mahallede Saha Calismasi 2

Çözüm Odaklı Çalışmalar

Beyaz Masa birimi, gerçekleştirdiği hane ziyaretleriyle birlikte vatandaşların talep ve önerilerini doğrudan dinleyerek çözüm odaklı hizmetler sunmayı amaçlıyor. Ekipler, saha çalışmaları sırasında elde ettikleri sosyal doku analizleri ile belediye hizmetlerini daha etkili bir şekilde planlamayı hedefliyor.

Dursunbeyde 110 Mahallede Saha Calismasi 3

“Katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemeye devam ediyoruz”

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yaptığı açıklamada, “Beyaz Masa birimimiz, vatandaşlarımızın nabzını tutarak ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyor. Saha çalışmalarımız, şehrimizin her noktasına ulaşmayı ve vatandaşlarımızın beklentilerini anlamayı hedefliyor. Bu sayede daha etkili ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemeye devam ediyoruz” dedi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Dursunbey’de Destan Yazan Kadınlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu