GündemTürkiye Gündemi

Müge Anlı’da Cinayeti İtiraf Etti

Geçtiğimiz hafta, Müge Anlı'nın programında işlenen Mustafa Hakkulu'nun kaybolma olayı, trajik bir sona evrildi. Hakkulu'nun 11 gün süren kayboluşunun ardından, bir çiftçi tarafından dere kenarında bulunan cesedi, cinayetin perde arkasını aydınlattı.

Müge Anlı’da Cinayeti İtiraf Etti

Muge Anlida Cinayeti Itiraf Etti 2

Eski Eş Baş Şüpheli

Mustafa Hakkulu’nun kaybolmasıyla birlikte, ailesi, olayın ardında eski eşinin olabileceğini düşünmüş ve baş şüpheli olarak göstermişti. Hakkulu’nun yüklü miktardaki parayla birlikte kaybolması, ihanet ve para mevzularının cinayetin nedeni olabileceği şüphelerini artırmıştı.

Muge Anlida Cinayeti Itiraf Etti 1

Çiftçi Dere Kenarında Ceset Buldu

Tarladan evine giden bir çiftçi, dere kenarında bir erkek cesedi keşfetti. Jandarma ekiplerine hemen haber verildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Mustafa Hakkulu’ya ait olduğu belirlendi. Hakkulu’nun başından tabancayla vurulduğu tespit edildi.

Ailenin Acısı: “Oğlumu Paramparça Etmişler”

Hakkulu’nun ailesi, cinayetin ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşadı. Hakkulu’nun annesi canlı yayında “Oğlumu paramparça etmişler” diyerek feryat etti.

Muge Anlida Cinayeti Itiraf Etti

Canlı Yayında Şok İtiraf

Bugün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Mustafa Hakkulu’nun arkadaşı İsa Dumlu, şok bir itirafta bulundu. Dumlu, Hakkulu’nun eşinin fotoğraflarını gördükten sonra duyduğu öfke nedeniyle cinayeti işlediğini canlı yayında itiraf etti.

Cinayetin Sebebi

İsa Dumlu’nun ifadesine göre, Hakkulu’nun eşinin fotoğraflarını gördüğü anda sarf ettiği ağza alınmayacak sözler, Dumlu’yu dayanamayıp cinayeti işlemeye yönlendirdi.

Haber Merkezi

Müge Anlı Bedriye Kılıç’ı Arıyordu! Eşi Tayfur Kılıç Korkunç Cinayeti İtiraf Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu