Eğitimİlçe Haberleri

Dursunbey’de Mesleki Eğitim Genişliyor

Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezi, Saç Bakımı ve Güzellik ile Mobilya Teknolojileri alanlarının açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Dursunbey’de Mesleki Eğitim Genişliyor

Dursunbeyde Mesleki Egitim Genisliyor 1

Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir’in de katıldığı açılış töreninde, eğitim alanındaki yeni olanaklar ve imkanlar sektör temsilcileriyle buluştu.

2 Yeni Merkez Kazandırıldı

Mesleki eğitim alanında çeşitli iş kollarında kalfalık ve ustalık eğitimi veren merkeze, “Koç-tek Kablo A.Ş.” tarafından sağlanan destekle Saç Bakımı ve Güzellik ile Mobilya Teknolojileri alanları kazandırıldı. Açılış töreninde Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, yeni açılan sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi ve onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Çetin, öğrencilerin işletmelerde kazandıkları pratik deneyimi okulda da sürdürmelerinin önemine vurgu yaparak, bu hedefin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Sektörel Beceri İçin Yeni Fırsat

Yeni açılan Saç Bakımı ve Güzellik ile Mobilya Teknolojileri alanları, öğrencilere sektörel bilgi ve beceri kazandırmak adına büyük bir fırsat sunarken, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine de olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. Dursunbey Mesleki Eğitim Merkezi’nin bu adımla birlikte daha da güçlenerek öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmaya devam edeceği belirtiliyor.

Haber: Bülten

BUBFA Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu