Gündemİlçe Haberleri

DURSUNBEY’DE YENİLİK VE ETKİNLİKLER BİTMİYOR

Dursunbey’de altyapı çalışmaları ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor.İlçede yapılan etkinliklerse dikkat çekiyor. Halkın ilgisi panayırlara olan sevgiyi ve sosyal çalışmalara olan ilgiyi gösteriyor.

Türkiye’de ki sayılı Tarihi Güreşlerden birisi olan 79. Geleneksel Dursunbey Yağlı Güreşleri 14 Ağustos Salı günü Dursunbey Panayırı Güreş Sahası alanında gerçekleşecek. Öte yandan 84. Dursunbey Panayırı yaklaşık 850 esnafın katılımı ile başladı. Bölgenin en büyük ve ilgi gören panayırlarından birisi olan Dursunbey Panayırına ilk gün olan ilgi dikkat çekti. Panayır bugün ve yarında sürecek. İlçede yapılan altyapı ve yol çalışmaları da sürüyor. Geçtiğimiz hafta Dursunbey’in Durabeyler Mahallesi’nde yeni açılacak olan yolda genişletme çalışmaları devam ediyor. Dursunbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Durabey Mahallesi’nde yeni açılacak olan yolda genişletme çalışmaları devam ediyor.

Ekipler bu çalışmalar sonrasında parke taşı döşeme çalışmalarını da yaparak araç ve yaya geçişini kolaylaştırmayı hedefliyor. İlçede yürütülen diğer bazı çalışmalar şöyle: Dursunbey’de gençler için hazırlanan yeşil sahada Sağırlar mahallesinde yapıldı. Belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen Halı Sahra’nın halı serim çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Saz mesire alanında bulunan Ada kahvecisi ve otopark projesindeki ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Çakmak mahallesi Bahçeler Sokakta vatandaşların evlerine zarar veren sel sularını engellemek amacı ile tahliye ve ızgara yapımı çalışmaları gerçekleştirildi. Bozyokuş mahallesi Ayazağa sokakta yol genişletme ve çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu