Gündemİlçe Haberleri

Edremit, Ali Ekber Çiçek’i Unutmadı

Ölümünün 18. Yılında Anma Etkinliği Yapıldı

Edremit, Ali Ekber Çiçek’i Unutmadı

Ölümünün 18. Yılında Anma Etkinliği Yapıldı

Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Ali Ekber Çiçek’in vefatının 18. yılı dolayısıyla Balıkesir’in Edremit ilçesindeki kabri başında anma etkinliği düzenlendi.

Edremit Ali Ekber Ciceki Unutmadi 1

Program, Kazdağları eteklerindeki kırsal Tahtakuşlar Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, konuşmasında her yıl daha da kalabalıklaşan bir kitleyle Çiçek’i andıklarını belirtti.

Edremit Ali Ekber Ciceki Unutmadi 2

Halk ozanının Türk Halk Müziği sanatçısı kızı Ebru Çiçek de etkinliğe katılanlara teşekkür etti ve babasının yokluğunu her zaman hissettiklerini ifade etti. Çiçek, katılımcılara duygularını şu sözlerle aktardı: “18 yıl belki 18 gün gibi. Bugün buraya kimseyi zorla getiremeyiz, hepinizin ayaklarına sağlık. Gönülden geldiğinizi o kadar iyi biliyorum ki, bizi yalnız bırakmadığınız için sağ olun dedi.

Edremit Ali Ekber Ciceki Unutmadi 3

” Anma etkinliğine katılanlar, sanatçının kabrine karanfil bırakarak dua etti. Ali Ekber Çiçek’in yakın arkadaşı Adil Asker Yıldız ve Türk Halk Müziği sanatçısı Ender Balkır da ona ait türküleri seslendirerek etkinliğe katkıda bulundular.

Edremit Ali Ekber Ciceki Unutmadi 5

Bandırma Rüzgarı Mimarlar Odası Genel Kurulu’nda Esti

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu