Gündemİlçe Haberleri

Edremit EMITT Fuarında Bölge Turizmini Tanıtıyor

Edremit Ticaret Odası, 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) büyük bir heyecanla yerini aldı. Bu prestijli etkinlikte, kurumun ve katılımcıların özverili çalışmalarıyla Balıkesir'in Edremit bölgesi, turizm potansiyelini ve zengin değerlerini tanıtmak için sahne alıyor.

Edremit EMITT Fuarında Bölge Turizmini Tanıtıyor

Edremit Emitt Fuarinda Bolge Turizmini Tanitiyor 1
Edremit Emitt Fuarında Bölge Turizmini Tanıtıyor

Turizm Profesyonellerinden Büyük İlgi

EMITT fuarında Edremit Ticaret Odası standı, özellikle turizm sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerden büyük ilgi gördü. Bölgedeki turizm acenteleri, seyahat şirketleri, oteller ve diğer turizm işletmeleri, fuar boyunca Edremit Ticaret Odası standında çalışmalarını sürdürerek bölgenin turizm potansiyelini vurguladı.

Edremit Emitt Fuarinda Bolge Turizmini Tanitiyor 2

Başkan Çetin’den Açıklamalar

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, fuara ilişkin yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Edremit, Havran ve Edremit Körfezi’nin turizm değerlerini tanıtmak ve bölgeye turizm profesyonellerinin ilgisini çekmek için buradayız. Bölgemizin turizmden aldığı payı artırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. EMITT fuarında bölgemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. 6 otelimiz ve 2 turizm acentemiz organizasyonumuza katılıyor. Fuarda Kazdağları’na, Edremit, Havran ve Edremit Körfezi’ne büyük ilgi var. Tüm meraklıları TÜYAP’ta yer alan standımıza davet ediyoruz.

Edremit Emitt Fuarinda Bolge Turizmini Tanitiyor 3

Yoğun İlgi Altında Devam Ediyor

Edremit Ticaret Odası, TÜYAP 7. Salon 7341 numaralı stantta tanıtım faaliyetlerine yoğun bir ilgi altında devam ediyor. Bölgenin eşsiz güzelliklerini ve turizm olanaklarını sergileyen stand, ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

Haber: Bülten

Emitt Fuarında Edremit Zeytin Fidanları İlgi Çekti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu