Gündemİlçe Haberleri

Edremit’e 50 Bin Metrekare Asfalt

Edremit’e 50 Bin Metrekare Asfalt

 

 Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan: “Vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulacak ”dedi. Arslan yol düzenleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi. ‘’Yollara 50 Bin Metrekare Asfalt Kaplaması yapacağız’’ dedi.

 

Fen Isleri 3

 

ÜÇ AYRI MAHALLEDE ASFALT ÇALIŞMASI

Edremit Belediyesi vatandaşları toz ve çamurdan kurtarmak için yol düzenleme çalışması yapacak. Ağustos ayında üç ayrı mahallede 50 bin metrekare asfalt kaplaması olacak.  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Güre Mahallesi Havacılar mevki, Cennetayağı Mahallesi Suzan Terzioğlu Caddesi, Akçay Mahallesi Karanfil Caddesi ve bağlantılı sokaklarda kilit parke taş döşeme ve asfalt kaplama çalışmaları sürüyor.

BAŞKAN ARSLAN ‘’BOZULAN YOLLAR YAPILIYOR’’

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ‘’Kenti tozdan ve kirlilikten kurtarmak için ekiplerimiz çalışıyor’’ dedi. Ekiplerimiz, 50 bin metrekarelik bölgeyi bitirdikten sonra etap etap Kadıköy ve Edremit’in merkez mahallelerinde çalışma yapacak diyen Arslan ‘’ Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları tamamlayacağız. Belirlenen program dahilinde yaz aylarında da yenileme ve düzenleme planı uygulanacak ‘’dedi.

Haber: Serap Acar

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu