İlçe Haberleri

Edremit’in Mahalle Evi Hizmete Açıldı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Tuzcumurat Mahallesi sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek mahallelerine böylesi geniş kapsamlı bir tesis kazandırdı.

Edremit’in Mahalle Evi Hizmete Açıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Tuzcumurat Mahalle Evi, 2 bin 255 metrekarelik bir alana inşa edildi. Mahalle Evi, 500 kişilik düğün salonu, hayır yemeği salonları, çeşitli kurs sınıfları, kadınlar için el emeği merkezi, çeşitli etkinlik ve toplantı salonları ile mahalle ekmek fırınları gibi çeşitli alanları içeriyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Tuzcumurat Mahallesi sakinlerine verdiği sözü yerine getirerek mahallelerine böylesi geniş kapsamlı bir tesis kazandırdı. Mahalle sakinlerinin geleneksel kültürlerini sürdürebilecekleri bir mekan olmanın yanı sıra, çeşitli kurslar, el emeği merkezi, etkinlik ve toplantı salonları ile vatandaşların buluşma noktası haline geldi.

Edremit'In Mahalle Evi Hizmete Açıldı

Törende konuşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Cemil Kocabıyık, mahallelerine kazandırılan bu önemli hizmet için Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

“Türkiye’de bir ilk”

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Tuzcumurat Mahalle Evi’nin açılışını gerçekleştirecek olmanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Mahalle sakinlerimizin gelecek kuşaklara aktaracakları geleneksel değerleri yaşatabilecekleri bir alan oluşturmak için bu çok amaçlı projeyi hayata geçirdik.” şeklinde konuştu.

Edremit'In Mahalle Evi Hizmete Açıldı

 

Haber Merkezi

Edremit Tuzcumurat Mahalle Evi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu