Gündemİlçe HaberleriSpor

Edremitspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor

Edremitspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor

Balıkesir Süper Amatör Lig Play-Off 4. Hafta mücadelesinde 1966 Edremitspor, evinde konuk ettiği Gaziosmanpaşaspor’u 3-0 mağlup ederek rakibinden liderlik koltuğunu devraldı.

Edremit ekibi, Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yarışında önemli bir galibiyet elde etti. Ev sahibi olarak çıktığı mücadelede Gaziosmanpaşaspor’u rahat bir şekilde geçen Edremitspor, sahadan 3-0’lık net bir skorla ayrıldı. İlk yarıyı Semih Atıl’ın golüyle 1-0 önde kapatan Edremitspor, ikinci yarıda Ömer Karadağ ve Tayfun Akbey’in golleriyle üç puanı üç golle aldı.

Edremitspor Liderlik Koltuguna Oturdu 2

Rakiplerine gözdağı veren sarı yeşilliler, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Puan farkıyla liderliğe yükselen Edremitspor, 28 Mart Perşembe günü Gönen Nail Gönenli Stadyumu’nda Play-Off 5. hafta mücadelesinde Gönen Belediyespor’a konuk olacak.

Edremitspor Liderlik Koltuguna Oturdu 1

Şehit Hamdibey Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Edremitspor’un taraftar grubu Genç Edrolular, maç öncesi yaptıkları gösteri ve 90 dakika boyunca etkili tezahüratlarıyla galibiyete katkı sağladılar. Kulüp yöneticileri, CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş ve çok sayıda taraftar da takıma destek verdi.

Balıkesir’de Beyzbol5 Heyecanı: Türkiye Şampiyonu Belli Oldu

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu