Gündemİlçe Haberleri

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir’de Yeni Hizmet Bürosunu Açtı

Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü'nde Eğitim-Bir-Sen, üyelerinin sorunlarına çözüm bulmak, memnuniyetlerini artırmak ve daha iyi hizmet sunmak amacıyla Balıkesir 2 No'lu Şubesi'nin yeni hizmet bürosunu resmi olarak açtı.

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir’de Yeni Hizmet Bürosunu Açtı

Egitim Bir Sen Balikesirde Yeni Hizmet Burosunu Acti 1

“Daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet çabamız sürüyor”

Genel Başkan Ali Yalçın, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Üyelerimizin memnuniyetini artırmak için gece gündüz demeden emek veriyor, ter akıtıyoruz. Bugün, Balıkesir 2 No’lu Şubemizin yeni hizmet bürosunu açarak, daha etkin ve hızlı bir şekilde üyelerimize hizmet sunma çabamızı sürdürüyoruz” dedi.

Egitim Bir Sen Balikesirde Yeni Hizmet Burosunu Acti 2

“Başarılar diliyorum”

Yeni hizmet bürosunun hayırlı işlere vesile olmasını dileyen Genel Başkan Yalçın, açılışta emeği geçenleri de unutmadı. Şube Başkanı İbrahim Aydın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Yalçın, “İbrahim Aydın ve arkadaşları, bu hizmet bürosunun açılması için büyük çaba sarf ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Egitim Bir Sen Balikesirde Yeni Hizmet Burosunu Acti 3

“Sorunlarına daha hızlı çözümler bulabileceğiz”

Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanı İbrahim Aydın ise, “Yeni hizmet büromuzla birlikte üyelerimize daha iyi hizmet sunacak, sorunlarına daha hızlı çözümler bulabileceğiz. Genel Başkanımızın da katılımıyla gerçekleşen bu açılış, bizim için gurur verici bir an. Üyelerimize daha fazla katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Açılışa Yoğun Katılım

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 No’lu Şube açılışına, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 No’lu Şübe Başkanı Ercan Kurter , Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanı İbrahim Aydın ve bir çok üye katılım gerçekleştirdi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Başkan Yılmaz’a Teşekkür

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu