Gündem

Eğitimler Sürüyor

GÜNMARSİFED Başkanı  İsa Tamer Çelik, ‘Eğitim seminerlerinin devam ettiğini belirterek Biga’da İhracat Odaklı Proje çerçevesinde eğitim semineri düzenledi’ Dedi.

 

 

GÜNMARSİFED Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu; KOSGEB destekli Tematik Projesi “Güney Marmara İşletmeleri ve Girişimciliği Büyüyor” çerçevesinde Biga’da BİSİAD ile birlikte eğitim semineri düzenledi. Yapılan yazılı açıklama ile duyurulan habere göre,Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan seminere Biga İş Dünyası temsilcileri ve GÜNMARSİFED Yöneticileri katıldı. Öte yandan Güney Marmara Bölgesinin ihracat potansiyelini arttırmak maksadı ile KOSGEB destekli ve ihracat odaklı projeler 24 ay süre ile TR22 Bölgesinde gerçekleştirecek. Bu proje çerçevesinde gerçekleştirecek faaliyetlerden biri olan 8 adet eğitim seminerinin ilki Biga’da yapıldı.

 

ARTI DEĞER KATACAK

 

Toplantıda konuşma yapan GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çelik: “GÜNMARSİFED ’in Güney Marmara ekonomisine ve kalkınmasına olduğu kadar, demokratik gelişimine de katkı sunmaya çalışmakta, buna yönelik çalışmaların içinde büyük bir heyecanla yer almaktadır. Bölgemizde öncü bir iş dünyası örgütü olarak, bölgelerarası gelişmişlik farklılıklarını azaltmak, kadınların sosyal ve iş hayatına katılımını artırmak, Türkiye’nin demokratikleşmesi ve bütün bunları destekleyen iş hayatı artı değerleri adına net duruşlar sergiliyor ve bu süreçleri destekliyoruz. Her platformda KOBİ’lerimize artı değer yaratacak projeler geliştirerek, Güney Marmara için çalışmaya ve Türkiye için üretmeye devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu