Gündemİlçe HaberleriSiyaset

EKREM YAVAŞ: “BU ZAFER SINDIRGI’NIN TÜRKİYE’NİN ZAFERİDİR”

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde de vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için sandık başına gitti.

Vatandaşlar yoğun katılım ve bayram havası içerisinde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Seçim çalışmaları sürecinden oy kullanma işlemleri tamamlanıncaya kadar Sındırgı ilçesindeki tüm siyasi partiler saygı çerçevesinde ve kardeşlik içerisinde çalışmalarını gerçekleştirdi. Sındırgı yine 16 yıldan bu yana her seçimde olduğu gibi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol devam dedi.
Sındırgı ilçe merkezinde de AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açık ara önde çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde %55,1 oy ile Recep Tayyip Erdoğan halkın, AK Parti ve Cumhur İttifakının desteğini aldı.  Vatandaşlar 24 Haziran Demokrasi Zaferini Cumhuriyet Meydanında kutladı.
Fetih suresinin okunması ile başlayan kutlama programında AK Parti ve MHP teşkilatları meydanda yerini aldı. Merkezinden kırsalına kadar Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar Yağcıbedir Mehteran Takımı eşliğinde büyük bir coşku yaşadı. Kimi vatandaşlar da konvoy eşliğinde seçim zaferini kutladı.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu,meclis üyeleri, mahalle muhtarları, her iki siyasi partinin kadın kolları, gençlik kolları ve yönetimi ile binlerce vatandaş buluştu.
MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu “ 15 Temmuzda nasıl dik durduysak, şimdide aynı kararlılıklar liderimizin, devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız.” Dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla Dünya’da Türkiye Vakti diyerek “ Kuva-yi Milliyenin doğduğu bu topraklar 15 Temmuzda olduğu gibi 24 Haziran’da da Dünyaya bir demokrasi dersi daha verdi. Teşkilatımız daha seçim yokken bile sahadaydı. Kadın kollarımızdan, gençlik kollarımıza, yönetimimize kadar AK Kadrolar sahadan ayrılmadı.
Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’la mükemmel bir uyum içerisinde seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 74 mahallemizde AK Parti davasını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Sındırgı’mıza gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi anlattık. Birlik, beraberliğimiz halkımızın teveccühünü aldı. Girdiğimiz bu seçimde de ilçemizde muhteşem bir zafer kazandık. Türkiye kazandı, İslam Dünyası kazandı, maclumların yüzü güldü ve Sındırgı kazandı. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Sındırgı Vakti. Vargücümüzle bu memlekete hizmet için, bu kutlu davayı daha da ileriye taşımak için eskisi ve yenisi teşkilatımızla, belediyemizle aynı uyum içerisinde çalışacağız. Biz birlikte güzeliz, biz birlikte Sındırgı’yız. “ dedi.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise Sındırgı Tarihinde yeni bir zafere imza attıldığını ve daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la AK Parti ile yola devam dediğini belirterek “ Bu dava kutlu bir dava, bu dava mazlumlara kol kanat geren, millete hizmeti ilke edinen bir dava. Sındırgı’mız bu seçimde daha güçlü bir şekilde sandıkları AK Parti ile doldurdu. Yalanlara dolanlara inat biz hizmetin arkasındayız, biz güçlü Türkiye’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız, dedi. Kazanan Cumhur İttifakı oldu.
Kazanan Türkiye oldu, kazanan Sındırgı oldu. Teşkilatımızla, kadın kollarımızla, meclis üyelerimizle, gençlik kollarımızla, bu davaya gönül veren tüm dostlarla gecemizi gündüzümüze kattık, davamızı, Recep Tayyip Erdoğan’ı, yeni Türkiye’yi anlattık. Artık milletimiz yalanlara kanmıyor. İstikrar sürsün Türkiye daha da büyüsün diyor. Birliktelik, uyumlu çalışma neticesinde Sındırgı’mızın merkez mahallelerinde de halkımızın teveccühhünü kazandık ve AK Partimiz birinci parti oldu. 16 yıllık birikim artık büyük ustalık dönemi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la Türkiye daha şahlanacak. Biz seçim partisi değiliz. Biz bu milletin ta kendisiyiz.
Vatanımıza, milletimize sevdalıyız. Memleketin en ucra köşesine kadar hizmet götüren, efendi değil, hizmetkâr olanız. Daha güçlü bir Türkiye’nin temellerini attık. Daha güzel bir Sındırgı için çalışmaya devam ediyoruz. Milletimiz bize güveniyor, biz de bu güveni boşa çıkarmamak adına çalışıyoruz. Demokrasi zaferini Cumhur İttifakı ile taçlandıran AK Partili kardeşlerime, MHP’li kardeşlerime demokrasi zaferinde kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi unutmadan demokratik bir şekilde mücadele eden, sandıklara gidip oy kullanan tüm siyasi partilerimize, tüm Sındırgı’lı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vakit birlik vakti, vakit Türkiye, vakit Sındırgı vakti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Sındırgı’mızı hep birlikte geleceğe taşıyacağız. 24 Haziran Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun. Biriz, beraberiz, hep birlikte Sındırgı, hep birlikte Türkiye’ yiz.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu