Gündemİlçe Haberleri

Emekli Olan Gar Çalışanlarına Veda Yemeği

Balıkesir Gar çalışanları, uzun yıllar boyunca hizmet veren emekli mesai arkadaşları için veda yemeği düzenledi. Ayrıca emekli olan çalışanlara plaket verildi.

Emekli Olan Gar Çalışanlarına Veda Yemeği

Emekli Olan Gar Calisanlarina Veda Yemegi 1

Balıkesir Gar çalışanları, emekli olan mesai arkadaşları Başkontrolör Hulki Sayaç, Trafik Kontrolörü Salih Onart, İstasyon Şefi Mehmet Aşık, İstasyon Şefi Mustafa Yıldız, Yol Çavuşu Faik Karakurt ve Hat Bakım Çavuşu Bünyamin Erdoğan’a veda yemeği organize etti.

Organize edilen veda yemeğine Balıkesir Gar Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül, Trafik ve İstasyon Yönetimi Servis Müdürü Yakup Demir, Demiryolu Bakım Servis Müdürü Murat Gürbüz ve Demiryolu Bakım Servis Müdür Yardımcısı Şakir Kaya’da katılım gösterdi.

Emekli Olan Gar Calisanlarina Veda Yemegi 2

“Onların bu garın ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyoruz”

Gecede konuşan Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül, “Bugün burada, emekli olan değerli arkadaşlarımıza teşekkür etmek ve onlara yeni bir hayat döneminde mutluluklar dileyerek uğurlamak için toplandık. Onların bu garın ayrılmaz bir parçası olduğunu biliyoruz. Uzun yıllar boyunca gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ederiz” dedi.

“Sizlerin emekleri ve katkıları unutulmayacak”

Emekli olan mesai arkadaşlarına plaketlerini takdim eden Bölge Müdürü Tangül, “Sizlerin emekleri ve katkıları unutulmayacak. Yeni hayatınızda da sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmenizi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Alper Çobanoğlu

Hasan Öğretmene Veda Yemeği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu